Transparentní účet na podporu malých podnikatelů

Datum: 01.04.2020
Praha 1. dubna 2020 (PROTEXT) - Občané České republiky, naše ekonomika je kvůli koronaviru v krizi a nejvíce na to doplatí malí živnostníci a podnikatelé. Proto zřizujeme transparentní účet právě na podporu živnostníků a malých podnikatelů, kteří jsou tímto virem nejvíce...
Praha 1. dubna 2020 (PROTEXT) - Občané České republiky, naše ekonomika je kvůli koronaviru v krizi a nejvíce na to doplatí malí živnostníci a podnikatelé. Proto zřizujeme transparentní účet právě na podporu živnostníků a malých podnikatelů, kteří jsou tímto virem nejvíce zasaženi. V současné době máme zažádáno o konání veřejné sbírky právnickou osobou podle § 4 zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách a o změně některých zákonů, (zákon o veřejných sbírkách), ve znění pozdějších předpisů. Vláda ČR se snaží pomoci bezúročnou půjčkou, kterou nakonec stejně budou muset podnikatelé zaplatit a v zásadě pomůže jen společnostem etablovaných na trhu s velkým administrativním aparátem. Touto sbírkou chceme pomoci lidem, kteří nedokáží právě na tuto půjčku dosáhnout. Na každou částku bude vystavena darovací smlouva. Pravidla: Každý, kdo přispěje, se může na svoji žádost stát hodnotitelem. To znamená, že obdrží emailem žádost o pomoc v nouzi, kterou bude muset do 48 hod odpovědět. Na základě těchto odpovědí obdrží žadatel nebo neobdrží pomoc. Žadatel formou emailu zašle jednoduchou žádost, kde popíše svůj problém. Tato žádost následně bude zaslána hodnotitelům. Číslo transparentního účtu: 58 94 73 73 29 /0 800, Česká spořitelna www.potrebnym.cz email na žádosti: zadost@potrebnym.cz email na žádosti na členství v hodnotitelské komisi: hodnotitel@potrebnym.cz email info: info@potrebnym.cz Zakládací výbor: Jan Kvaš - předseda - kvasjan@seznam.cz Judr. Lukáš Bohuslav, právník - lukas.bohuslav@hotmail.cz Jiří Janeček, poradce - jirikjanecek@gmail.com David Bouchal, poradce - davidbouchal@seznam.cz Organizace zajišťující sbírku a pomoc NÁZEV: Čiperkov, z.s. IČO: 07099461 FORMA: Spolek SCHRÁNKA: yvnbexg ADRESA: U zásobní zahrady 1774/15, Žižkov (Praha 3), 130 00 Praha Kontakt: Jiří Janeček, jirikjanecek@gmail.com, 731142999
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.