Společnost TOMMY STACHI s. r. o. spustila automatické stahování výpisu z účtu!

Datum: 20.02.2020
Praha 20. února 2020 (PROTEXT) - Moderně smýšlející společnost TOMMY STACHI s.r.o. se snaží neustále vylepšovat a zrychlovat proces vyřízení úvěrů, a tak přichází s další novinkou. Nově mohou klienti využít automatické stahování výpisu z účtu díky implementaci...
Praha 20. února 2020 (PROTEXT) - Moderně smýšlející společnost TOMMY STACHI s.r.o. se snaží neustále vylepšovat a zrychlovat proces vyřízení úvěrů, a tak přichází s další novinkou. Nově mohou klienti využít automatické stahování výpisu z účtu díky implementaci fintechového prvku umožňujícího přímý přístup na bankovní účet klienta. A jak to celé probíhá? Stačí si v příslušném kroku žádosti o úvěr zvolit možnost "Nahrát výpisy z účtu automaticky", vybrat si svou banku, zadat zabezpečené přihlašovací údaje a výpisy z účtu za požadované období se stáhnou jednorázově. Jsou v zašifrované podobě, nikam se neukládající a po přihlášení se ihned smažou. Doložit výpis z účtu je tedy nyní mnohem jednodušší! Odpadá zdlouhavé stahování výpisů z internetového bankovnictví a znovu vkládání do žádosti o půjčku. A díky již zavedenému elektronickému podpisu smluv je celý proces zpracování a vyřízení půjčky rychlejší a peníze jsou vyplaceny obratem. A proč si vybrat pro řešení své finanční situace právě společnost TOMMY STACHI s.r.o.? Protože i nadále mohou klienti využít akce „Až 100 % úroků zpět“ a ještě dostanou ke každé půjčce dárek v podobě voucheru na nákup v internetovém obchodě MALL.CZ. Přesvědčte se sami, stačí si jen zažádat o půjčku a přihlásit se do Klientského centra! Kontakt: www.tommystachi.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.