Agentura AM Best potvrdila rating pojišťovny Colonnade Insurance S.A.

Datum: 12.12.2019
Praha 12. prosince 2019 (PROTEXT) - Mezinárodní ratingová agentura AM Best potvrdila v rámci svého pravidelného hodnocení současný rating finanční síly Colonnade Insurance S.A. na úrovni A- (Excellent) a úvěrový rating na úrovni "a-" se stabilním výhledem. "Obhájení...
Praha 12. prosince 2019 (PROTEXT) - Mezinárodní ratingová agentura AM Best potvrdila v rámci svého pravidelného hodnocení současný rating finanční síly Colonnade Insurance S.A. na úrovni A- (Excellent) a úvěrový rating na úrovni "a-" se stabilním výhledem. "Obhájení ratingu na úrovni A- (Excellent) je skvělou zprávou a krásným vánočním dárkem nejen pro nás, ale především pro naše klienty a obchodní partnery," říká generální ředitel Colonnade Insurance Dominik Štros a dodává: "Navzdory náročným legislativním změnám a necelým čtyřem rokům existence společnosti se nám daří kontinuálně zvyšovat objem předepsaného pojistného, efektivně řídit náklady a zároveň připravovat společné budoucí projekty našich poboček. Rozhodnutí agentury AM Best je potvrzením finanční stability a pozitivního vývoje Colonnade v rámci středo- a východoevropského trhu." Ve svém aktuálním rozhodnutí agentura AM Best vyzdvihla efektivní řízení firemních rizik, širokou diverzifikaci portfolia napříč regionem a silnou kapitálovou pozici, která je dosahována organickým růstem a absorpcí nákladů vstupu společnosti na trh v letech 2016/2017. Colonnade Insurance Pojišťovna Colonnade vstoupila v roce 2016 na středo- a východoevropský pojistný trh převzetím pojistných aktivit australské pojišťovny QBE v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a na Ukrajině. Expanze značky pokračovala v roce 2017 akvizicí poboček americké AIG ve výše uvedených zemích a dále pak v Polsku, Rumunsku a Bulharsku. Na uvedených trzích je společnost reprezentována více než 460 zaměstnanci a dosahuje hrubého předepsaného pojistného přes 161 milionů eur. Vlastníkem společnosti je kanadská investiční společnost Fairfax Financial Holdings. Fairfax Financial Holdings Limited Fairfax Financial Holdings je kanadská holdingová společnost, která se prostřednictvím svých dceřiných společností angažuje v pojištění majetku a rizik, zajišťování a v řízení investic. Pojišťovací a zajišťovací společnosti Fairfax Financial Holdings fungují na základě decentralizace, s autonomními týmy, které zodpovídají za implementaci upisovací strategie na jednotlivých trzích. Kontakt: Veronika Honegrová veronika.honegrova@colonnade.cz www.colonnade.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.