Kryptosměnárna OKEx oznámila druhý prodej tokenů v dubnu

Datum: 13.04.2019
Valletta (Malta) 13. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Kryptosměnárna OKEx, která je zaměřena na poskytování spravedlivého a transparentního obchodní prostředí, oznamuje zlepšení pravidel pro prodej tokenů s ohledem na ohromující ohlas na její první prodej tokenů. Na sociálních...
Valletta (Malta) 13. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Kryptosměnárna OKEx, která je zaměřena na poskytování spravedlivého a transparentního obchodní prostředí, oznamuje zlepšení pravidel pro prodej tokenů s ohledem na ohromující ohlas na její první prodej tokenů. Na sociálních mediálních kanálech také uvítá jakoukoli zpětnou vazbu týkající se platformy OK Jumpstart. Platforma OK Jumpstart je zcela připravena pokračovat v inkubaci blockchainových projektů vysoké kvality. V brzké době bude zahájen druhý projekt prodeje tokenů a do konce dubna 2019 budou vylepšena pravidla tohoto prodeje tokenů. Uživatelé jsou vyzváni, aby navštívili OKEx na Twitteru a podělili se o své návrhy, jak zlepšit pravidla prodeje tokenů na platformě OK Jumpstart. Jako důkaz uznání bude 5 nejlepších komentářů odměněno dne 18. dubna 2019 cenou ve výši 10 USDT. Pro sdílení svých návrhů navštivte Twitter's post. https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360026579132 O kryptoburze OKEx OKEx je přední světová burza digitálních aktiv, která globálním obchodníkům s blockchainovou technologií nabízí služby obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínované obchody a tracker indexů. V současné době nabízí burza více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, které uživatelům umožňují optimalizovat své strategie. Platforma poskytuje bezpečné, spolehlivé a stabilní prostředí pro obchodování s digitálními produkty, které slouží milionům zákazníků z více než 200 zemí a regionů. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/870900/OKEx_OK_Jumpstart.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/738615/OKEx_Logo.jpg KONTAKT: Vivien choi, +852-6284-5786; Jennifer Chow, +852-9074-4908
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.