ChytryHonza.cz spouští sjednání životního pojištění kompletně online

Datum: 11.10.2018
Praha 11. října 2018 (PROTEXT) - Společnost ChytryHonza.cz, inovativní zprostředkovatel finančních produktů, svým zákazníkům nově nabízí sjednání životního pojištění kompletně online. Celý proces je tak jednodušší, přehlednější a klient si navíc může sám určit...
Praha 11. října 2018 (PROTEXT) - Společnost ChytryHonza.cz, inovativní zprostředkovatel finančních produktů, svým zákazníkům nově nabízí sjednání životního pojištění kompletně online. Celý proces je tak jednodušší, přehlednější a klient si navíc může sám určit výši pojistných částek. "Inovace jsou nedílnou součástí naší strategie, kterou se nám dlouhodobě daří plnit. Letos jsme již spustili online nástroj pro sjednávání povinného ručení nebo pro investování," říká Nicolas Eich, výkonný ředitel společnosti ChytryHonza.cz. Životní pojištění online nabízí se zaměřuje na jedenáct nejdůležitějších rizik, jejichž složky lze variabilně nastavit dle potřeb klienta. Jejich maximální možný limit výše pojištění je stanoven na 2 miliony korun. Celý proces je díky tomu znatelně kratší a přehlednější. Do životního pojištění online patří základní zajištění do invalidity 3. stupně, připojištění pro případ smrti a závažná onemocnění. Doplňková úrazová rizika zahrnují smrt následkem úrazu, trvalé následky úrazu s progresivním plněním, denní odškodné při úrazu a hospitalizaci následkem úrazu. Doplňková rizika pro případ nemoci a úrazu obsahují hospitalizaci následkem nemoci i úrazu a pracovní neschopnost od 29. dne. "Jsme velmi rádi, že se nám pro naše klienty podařilo vytvořit intuitivní a transparentní produkt, díky kterému si každý může individuálně parametrizovat vlastní pojištění s přehledem nákladů a výší krytí," říká Nicolas Eich, výkonný ředitel společnosti ChytryHonza.cz. O společnosti Chytrý Honza Společnost ChytryHonza.cz nabízí rychlé a objektivní srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice, aby si zákazník mohl vybrat ten nejvhodnější - od hypotéky, přes pojištění, až po investice. Široký výběr, možnost přizpůsobit si produkt na míru, čas na rozmyšlenou při rozhodování a zároveň jeho úspora dělají z ChytryHonza.cz platného partnera při řešení osobních financí. Od svého vzniku v roce 2009 ChytryHonza.cz získal více než 140.000 spokojených zákazníků a v jeho řadách působí více než 1600 profesionálních specialistů. Společnost má tři investory, a to investiční skupinu Jakuba Havrlanta Rockaway Capital, nizozemskou skupinu Aegon a zakladatele Jiřího Patáka. Kontakt: https://www.chytryhonza.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.