Nová designérská řešení prodeje výrobků a služeb pro marketingové a obchodní managery i majitele firem: TINT design

Datum: 08.09.2010

Designérské studio TINT design přináší na trh řešení v oblasti strategického designu, která pomáhají marketingovým a obchodním managerům i majitelům firem s prodejem jejich produktů a služeb. Tyto služby jsou vyjímečné tím, že navržený design pro firmy a produkty je nejen atraktivní, ale navíc se zaměřuje na potřeby cílového zákazníka a tím i účinnější prodej výrobků a služeb.

Nová designérská řešení prodeje výrobků a služeb pro marketingové a obchodní managery i majitele firem: TINT design

Designérské studio TINT design přináší na trh řešení v oblasti strategického designu, která pomáhají marketingovým a obchodním managerům i majitelům firem s prodejem jejich produktů a služeb. Strategický design nabízí spojení atraktivity a kreativity designu s jeho funkčností v tržním prostředí. To je důležité pro úspěšné směřování produktu k zákazníkům. Studio TINT design poskytuje služby v oblasti design strategie firemních a produktových značek, prezentací a obalů. Zajišťuje také kompletní realizaci designu od návrhů po tisk, výrobu a programátorské práce.

Klára Voborníková, majitelka studia TINT design, uvádí některé z výhod nabízených služeb: „Pro design, který navrhujeme je důležité, aby odpovídal záměrům klienta a zaměření produktu na trhu. Naší specializací je design pro firemní i produktovou image, zacílení produktu na trhu, design značek, design obalů, kompletní tištěná a internetová prezentace.
To vyjímečné, co přinášíme našim klientům jsou designérská řešení se zaměřením na cílového zákazníka, která zároveň plně komunikují s marketingovým a obchodním záměrem klienta.
Další z velkých a nesporných výhod našich služeb je, že naše designérská řešení berou v úvahu i budoucí potřeby firmy či produktu tak, aby bylo snadné po čase plynule navázat na již vytvořený design a pokračovat v budování silné firemní a produktové image bez zbytečných časových a finančních ztrát.

S klienty máme zájem o dlouhodobou spolupráci a proto poskytujeme stabilní servis služeb, které klientům sestavujeme na míru podle jejich potřeb.”


Další informace, nabídku služeb a ukázky z realizací designu studia TINT design naleznete na www.tintdesign.cz.

Pro více informací také můžete využít službu TINT ASISTENT: telefonicky +420 251 511 981 nebo e-mailem info@tintdesign.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.