Letní TRADE NEWS se vydává po českých stopách na Balkáně

Datum: 18.06.2018
Praha 18. června 2018 (PROTEXT) - S právě vycházejícím TRADE NEWS znovu objevíte některé z balkánských zemí. Možná budete překvapeni, co všechno s nimi máme společného a co nám jako obchodníkům jejich současný dynamický rozvoj může nabídnout. Věděli jste například,...
Praha 18. června 2018 (PROTEXT) - S právě vycházejícím TRADE NEWS znovu objevíte některé z balkánských zemí. Možná budete překvapeni, co všechno s nimi máme společného a co nám jako obchodníkům jejich současný dynamický rozvoj může nabídnout. Věděli jste například, že Bulharsko patří mezi země s nejnižší daňovou zátěží v EU? Že tu vznikne nová společnost za pár dnů a jedno euro? Že rumunská ekonomika byla v roce 2017 jednou z nejrychleji se rozvíjejících v Evropě? Že Srbsko může být alternativní cestou na východní trhy nebo že Bosna a Hercegovina přijala ambiciózní plán na rozvoj venkova, který může být velkou šancí pro český agroexport? Všechno najdete v novém čísle. O své zkušenosti nejen z exportu se s vámi podělí například rodina Jahodova, majitelé společnosti Emco, jedné z nejvýznamnějších potravinářských firem u nás. Jakou taktiku využívá při dobývání nových trhů Laski, výrobce profesionální komunální techniky, prozradí jednatel společnosti Zdeněk Zapletal. Z rozhovoru s předním balkanologem Václavem Štěpánkem se dozvíte, že předválečná životní úroveň Jugoslávců je zatím v nedohlednu. A obchodní rada bulharského velvyslanectví v Praze Georgi Stoilov vám vysvětlí, proč si Bulhaři potrpí na kvalitu. Nejen prostřednictvím naší ekonomické diplomacie vám přineseme exkluzivní informace o Rumunsku, Bulharsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině a Makedonii. Třetí letošní vydání magazínu vychází tištěným nákladem 8200 kusů na 92 stranách. Jako vždy v něm najdete rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již sedmým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, proexportní agenturou CzechTrade a ostatními institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest, ČMZRB, ICC ČR aj. Více informací také na: www.itradenews.czwww.tradenews.cz Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176 produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.techedu.cz www.age-management.cz www.srdceslaskou.cz www.facebook.com/srdceslaskou
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.