IMMOFINANZ ČR získala ocenění HOF Awards 2018

Datum: 19.04.2018
Praha 19. dubna 2018 (PROTEXT) - Na slavnostním galavečeru u příležitosti udělování prestižních cen HOF Awards - Best of the Best 2018 získala realitní společnost IMMOFINANZ cenu v kategorii Nejlepší rekonstrukce / rebrand / pro rok 2017 a to za svůj pražský projekt myhive Pankrác...
Praha 19. dubna 2018 (PROTEXT) - Na slavnostním galavečeru u příležitosti udělování prestižních cen HOF Awards - Best of the Best 2018 získala realitní společnost IMMOFINANZ cenu v kategorii Nejlepší rekonstrukce / rebrand / pro rok 2017 a to za svůj pražský projekt myhive Pankrác House (Praha 4). Jako součást uvedení nové kancelářské značky myhive, IMMOFINANZ zmodernizoval lobby a společné prostory v budově, rozšířil nabídku poskytovaných služeb a zlepšil infrastrukturu kancelářských budov. "Naše mezinárodní kancelářská značka - myhive - klade nejvyšší prioritu na kvalitu poskytovaných služeb a také prostředí, které dokonale uspokojí i nejnáročnější potřeby nájemců. Myhive kanceláře v sobě zahrnují širokou škálu služeb pro nájemce (profesionální i volnočasové), vynikající infrastrukturu, ale i aktivní prostor pro komunikativní a živou interakci mezi nájemci. Jsme tedy velmi potěšeni získaným prestižním oceněním. Je pro nás důkazem, že jsme se vydali dobrým směrem", komentoval Tomáš Stařík, Country Manager Operations, IMMOFINANZ ČR, tento úspěch. Myhive, jako kancelářská značka IMMOFINANZ, byla představena na podzim roku 2016 a v roce 2017 byla zavedena do řady kancelářských budov v Rakousku, České republice, Polsku, Rumunsku a Maďarsku. Myhive Pankrác House byla vůbec první budova v kancelářském portfoliu IMMOFINANZ, která byla na konci roku 2016 do tohoto moderního konceptu přestavěna. O společnosti IMMOFINANZ IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na osmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Portfolio obsahuje více než 230 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,2 miliardy eur (bez Ruska). Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte: Bettina Schragl Ředitelka firemní komunikace a řízení vztahů s investory T.: +43 (0)1 88 090 2290 M.: +43 (0)699 1685 7290 communications@immofinanz.cominvestor@immofinanz.com pro komunikaci v ČR: Martina Jašková, ředitelka pro komunikaci Graffitti Networks Grafix martina@gng.cz, +420 777 578 732
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.