Bazény Toscana

Datum: 10.02.2010

Bazény Toscana patří mezi nejoblíbenější zahradní bazény pro svoji kvalitu, pořizovací cenu a dlouhou životnost. Montované bazény se také prodávají pod názvy Menorca nebo Ibiza. Předností těchto bazénů je jednoduchá montáž a snadná výměna opotřebované fólie. Za příplatek je možnost volby barevného provedení fólie vzor mramor nebo mozaika. Foliové bazény mají velkou přednost v tom, že po výměně opotřebované folie docílíte nového vzhledu vašeho bazénu.

Bazén Toscana je tvořen stabilní stěnou oboustranně pozinkovanou, opatřenou antikorozním nátěrem a vnější plastovou vrstvou. Vyznačuje se odolností, dlouhou životností a precizním provedením. Vnitřek je tvořen PVC folií v barevném provedení modrá. Folie je UV stabilizovaná, mrazuvzdorná, odolná vůči plísním. Životnost obvodového plechu cca 25 let. Životnost folie dle údržby cca 15 let. Vrchní madlo je vyrobeno z modrého PVC, které je použito jako konečná obvodová úprava bazénu. Bazény Toscana jsou prodávány v bazénových kompletech. Každý bazénový komplet obsahuje vše nezbytné pro základní montáž a zapojení. Vhodným příslušenstvím k bazénům Toscana jsou tepelná čerpadla THP, které ohřejí vodu v bazénu i v chladnějších dnech. Zastřešení bazénů výrazně prodlouží koupací sezonu. Bazénové zastřešení výrazně snižuje náklady na provoz bazénu. Bezchlorová úprava vody minimalizuje tvorbu plísní, bakterií a řas. Může snížit obsah chlóru a ostatních chemikálií o 80%. Bezchlorová úprava vody je ideální pro citlivou pokožku, zabraňuje vzniku chlorového zápachu, podráždění očí a kůže. Bazénový protiproud Elegance vám zpříjemní plavání ve vašem bazénu. Protiproud Elegance je nutné do bazénu zabudovat při jeho montáži a výkonnostně je plně dostačující pro běžné zahradní bazény. Dalším vhodným doplňkem každého bazénu jsou nerezové žebříky, které umožní bezpečný vstup do bazénu a bazénová světla, která mohou střídavě měnit barvy a jsou ovládána pomocí dálkového ovladače. Pro maximální zdokonalení vašeho bazénu nabízíme vodní atrakce. Fontána Polaris umožní během okamžiku zdokonalit vzhled vašeho bazénu. K instalaci je potřeba pouze napojit fontánu Polaris na kteroukoliv cirkulační trysku bazénu. V případě zájmu, nebo jen informací nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.