Výstava Stavíme Bydlíme ve Valašském Meziříčí

Datum: 25.05.2017
Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 25. května (PROTEXT) - Stavební výstava Stavíme Bydlíme Valašské Meziříčí doplněna o sekci Žena & Domov se uskuteční po roce v prostorách zimního stadionu v termínu 3. - 4. června 2017. Každý z nás bydlí a když právě nestaví...
Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 25. května (PROTEXT) - Stavební výstava Stavíme Bydlíme Valašské Meziříčí doplněna o sekci Žena & Domov se uskuteční po roce v prostorách zimního stadionu v termínu 3. - 4. června 2017. Každý z nás bydlí a když právě nestaví nebo nerekonstruuje, určitě alespoň drobně vylepšuje své bydlení. Právě tato výstava je dobrou příležitostí pro získání fundovaných informací i inspirace, ale také výrobků s veletržní slevou. Návštěvníci zde najdou nabídku moderních stavebních materiálů, technologií vytápění, služeb a novinek pro dům i byt. Celou nabídku doplňuje sekce Žena & Domov (zdravá výživa, kosmetika, móda, vše pro domov). Součástí výstavy je doprovodný program formou přednášek, které budou probíhat po oba dny. Fundovaní odborníci představí novinky k dotačnímu programu Nová zelená úsporám. Další přednášky jsou věnované problematikám dřevostaveb, tepelných čerpadel nebo solární technice. Nejen občané Valašského Meziříčí se mohou seznámit s plánovanými i realizovanými investičními akcemi v tomto městě. Město Valašské Meziříčí tuto výstavní akci podporuje a zájemci najdou jeho expozici přímo na výstavní ploše. Po celou dobu akce bude fungovat na místě poradenské centrum Cechu malířů a lakýrníků ČR, na jehož stánku budou probíhat praktické ukázky různých technik. Pro všechny, kteří zavítají, je připravena soutěž o diamant. Na pozvánkách na výstavu, které obdrží do schránek obyvatelé ve Valašském Meziříčí a širokém spádovém okolí před výstavou, je otištěn losovací kupón. Losovací kupóny budou k dispozici také přímo na výstavě, stačí vyplnit a vhodit do losovacího osudí. Využijte tuto příležitost a navštivte výstavu STAVÍME BYDLÍME doplněnou o sekci Žena & Domov v prostorách zimního stadionu ve Valašském Meziříčí. Výstava bude otevřena v sobotu 3. června 9 - 18 hod. a v neděli 4. června 9 - 17 hod. Vstup je zdarma. Kontakt: Mgr. Petr Nasadil Omnis Olomouc, a.s. Horní lán 1310/10a 779 00 Olomouc tel: 588 881 422/608 711 422 e-mail: nasadil@omnis.cz http://www.omnis.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.