Při pořízení kanceláře získáte návrh uspořádání zdarma

Datum: 04.08.2015
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Společnost Amigal Group, český poskytovatel poradenství v oblasti nákupů, prodejů i pronájmů komerčních nemovitostí, zavádí pro své klienty novou službu – tvorbu prostorových plánů kancelářských prostor. Služba je pro všechny nájemníky a kupce...
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Společnost Amigal Group, český poskytovatel poradenství v oblasti nákupů, prodejů i pronájmů komerčních nemovitostí, zavádí pro své klienty novou službu – tvorbu prostorových plánů kancelářských prostor. Služba je pro všechny nájemníky a kupce nemovitostí od společnosti Amigal Group k dispozici zcela zdarma. Prostorové plány zohledňují požadavky zákazníka, specifika daného prostoru a nejnovější poznatky v oblasti ergonomie, efektivity i hygieny práce. Zahrnují celkové rozvržení prostoru včetně příček, rozmístění pracovních stolů, vybavení a doplňků, aby vzniklo příjemné pracovní prostředí podporující efektivní chod firmy. „Potřeby našich klientů se značně liší, stejně jako se liší oblasti jejich podnikání. Uspořádání prostoru hraje zásadní roli v tom, jak se budou zaměstnanci v práci cítit, což se ve výsledku projeví na jejich výkonnosti a tedy i na hospodářských výsledcích firmy,“ říká Martin Opluštil, ředitel společnosti Amigal Group. „Prostorové plány sestavujeme po důkladné konzultaci se zákazníkem a postupně je dále vylepšujeme. Podle konkrétních požadavků je možné klást důraz na týmovou spolupráci, zachování klidu a soukromí jednotlivých pracovníků, vytvoření prostoru pro styk s partnery či zákazníky, avšak nejčastěji se jedná o navržení optimální kombinace všech těchto prvků.“ Společnost Amigal Group, která na českém trhu komerčních nemovitostí působí již od roku 1993, nabízí ke koupi, pronájmu i jako investiční příležitost variabilní kanceláře v budovách s výbornou dopravní dostupností v různých částech Prahy. Další informace naleznete na internetových stránkách http://www.prodejkancelare.cz/.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.