JUNGMANNOVA 15 získala LEED Platinum certifikaci

Datum: 02.07.2015
Praha 2. července (PROTEXT) - Rakouská realitní společnost IMMOFINANZ Group oznamuje, že získala certifikaci LEED Platinum za rekonstrukci kancelářské budovy JUNGMANNOVA 15 v Praze 1. "Tento certifikát LEED Platinum zdůrazňuje naši strategii péče o energetickou účinnost...
Praha 2. července (PROTEXT) - Rakouská realitní společnost IMMOFINANZ Group oznamuje, že získala certifikaci LEED Platinum za rekonstrukci kancelářské budovy JUNGMANNOVA 15 v Praze 1. "Tento certifikát LEED Platinum zdůrazňuje naši strategii péče o energetickou účinnost a metod pro rekonstrukční a developerské projekty při zachování zdrojů," uvedl Karel Bor, country manažer pro správu majetku IMMOFINANZ Group v portfoliu kancelářských a logistických nemovitostí této společnosti v České republice a na Slovensku. "V loňském roce jsme získali certifikaci LEED Gold za projekt Jindřišská 16, atrium, kde se nachází jedinečná vertikální zahrada s 5000 živých rostlin, a za projekt Na Příkopě 14. Všechny tři zmíněné pražské kancelářské budovy si zachovaly původní historický charakter a současně jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi." JUNGMANNOVA 15 je moderní kancelářská budova nabízející plochu 7200 m2 třídy A pro kanceláře a 580 m2 komerčních prostor. Kontakt: Martina Jašková ředitelka vztahů s veřejností a sdělovacími prostředky Graffitti Networks Grafix Tel.: +420 777 578 732 e-mail: martina@gng.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.