AdastEngineering: Kompletní dodávky pro pohonné hmoty budoucnosti

Datum: 27.02.2015
Praha 27. února (PROTEXT) - Inženýrsko-dodavatelská společnost AdastEngineering se specializuje na vyšší typy dodávek pro skladování, výdej a technologie ropných produktů s určením pro majitele a provozovatele čerpacích stanic, skladů PHM, průmyslových areálů, elektráren a...
Praha 27. února (PROTEXT) - Inženýrsko-dodavatelská společnost AdastEngineering se specializuje na vyšší typy dodávek pro skladování, výdej a technologie ropných produktů s určením pro majitele a provozovatele čerpacích stanic, skladů PHM, průmyslových areálů, elektráren a ostatních zařízení, která potřebují zásobovat PHM. Firma je součástí skupiny Adast. „Našim zákazníkům zajistíme kompletní servis od zpracování projektové dokumentace technologických zařízení, přes zajištění dodávek a montáží, až po závěrečné uvedení do provozu. Samozřejmostí je provádění povinných periodických kontrol zmíněných instalovaných technologií včetně jejich servisu,“ dodává Vladimír Ellner, jednatel společnosti AdastEngineering. Paliva budoucnosti Do portfolia nabídky firmy patří například generální dodávky a výstavby čerpacích stanic pohonných hmot, LPG, plnících stanic CNG, bezobslužných čerpacích stanic včetně projektu a inženýringu, rekonstrukce čerpacích stanic pohonných hmot a LPG, instalace výdejních stojanů pohonných hmot, LPG, CNG, AdBlue, dodávky kompaktních čerpacích stanic LPG, dodávky kompaktních plnících stanic CNG a také dodávky kontejnerových čerpacích stanic AdBlue. Specializací firmy tak jsou dodávky pro čerpací stanice se speciálními pohonnými hmotami, u kterých odborníci očekávají velký boom v následujících letech. „Za zmínku tak stojí vedle LPG a CNG i AdBlue, které ještě není tolik v povědomí veřejnosti. AdBlue je vlastně čirá zpravidla bezbarvá kapalina, která se skládá z 32,5% vysoce chemicky čisté syntetické močoviny a 67,5% demineralizované vody. Skutečně se tedy jedná o vodný roztok chemicky vyrobené vysoce čisté močoviny. Močovina (urea) je organická látka složená z uhlíku, dusíku, kyslíku a vodíku. Vyrábí se chemickou syntézou z amoniaku a oxidu uhličitého,“ vysvětluje Vladimír Ellner a dále doplňuje: „Výdejní stojan V-line AdBlue je určen pro výdej roztoku močoviny (AdBlue) do nákladních automobilů s dieselovým motorem. Stojan má tepelně izolovanou skříň s výkonným vyhříváním a zamykání výdejních pistolí a dveří.“ Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: AdastEngineering s.r.o. Adamov 496 679 04 Adamov Tel: +420 516 519 241 Mobil: +420 737 217 742 E-mail: info@adastengineering.cz http://www.adastengineering.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.