Dům roku 2015

Datum: 26.02.2015
Praha 26. února (PROTEXT) - Dům roku 2015, výsledky čtenářské soutěže Začátkem roku 2015 se uskutečnil již 20. ročník čtenářské soutěže o titul Dům roku, kterou každoročně vyhlašuje časopis Můj dům, vycházející ve vydavatelství Business Media CZ. Soutěž probíhá...
Praha 26. února (PROTEXT) - Dům roku 2015, výsledky čtenářské soutěže Začátkem roku 2015 se uskutečnil již 20. ročník čtenářské soutěže o titul Dům roku, kterou každoročně vyhlašuje časopis Můj dům, vycházející ve vydavatelství Business Media CZ. Soutěž probíhá formou SMS hlasování a hlasování prostřednictvím webových stránek www.mujdum.cz. Čtenáři vybírají z novostaveb, které byly uveřejněny v časopise Můj dům v uplynulém roce, dohromady se o přízeň čtenářů ucházelo 190 staveb. Vítězem letošního jubilejního ročníku a nositelem titulu Dům roku 2015 se stal rodinný dům CLASSIC City. Tato zdařilá novinka v nabídce akciové společnosti CANABA se navíc stala jak vítězem v kategorii typových domů, tak vítězem absolutním, neboť získala největší počet zaslaných hlasů čtenářů, jak formou SMS, tak v hlasování prostřednictvím webových stránek www.mujdum.cz. Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, představila moderní provedení svého nejprodávanějšího typu CLASSIC na začátku roku 2014 a okamžitě po svém uvedení na trh si získal velkou oblibu. CLASSIC City je totiž již čtvrtou generací nejúspěšnějšího typu rodinného domu na trhu, přičemž všechny jeho předešlé generace získaly rovněž titul dům roku, první již v úvodním ročníku soutěže DŮM ROKU 1994. Jen těžko budete na českém trhu hledat projekt, který by byl prověřen tisíci realizací nejen u nás, ale i v Německu. CLASSIC City se vyznačuje kompaktními vnějšími rozměry (zastavěná plocha 96 m2), které umožňují umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř ovšem nabízí neuvěřitelné množství prostoru (158 m2 užitné plochy), a to díky unikátnímu konstrukčnímu systému. Dispoziční uspořádání 6+1 je nesmírně praktické a variabilní. Díky revolučnímu řešení střešní konstrukce moderní verze CLASSIC City disponují místnosti v patře plnohodnotnou výškou, což znásobuje využitelný prostor. Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen 4 dny a celý dům je hotov za 16 týdnů. Moderní technologie zaručuje nízké energetické nároky a tím úsporu na vytápění. Výstavba je realizována jen z důkladně testovaných materiálů a nový CLASSIC je proto zárukou nejen ekologického, ale vzhledem k vlastnostem konstrukce i zdravého bydlení. Vítěze ankety DŮM ROKU 2015 je navíc možné si prohlédnout na vlastní oči. Vzorový dům CLASSIC City je pro veřejnost otevřen každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin v Nehvizdech u Prahy v ulici Lipová. Každý zájemce o moderní bydlení si může Dům roku 2015 prohlédnout do posledního detailu. Ideální tip na víkendový rodinný výlet. Pořadatel soutěže: BusinessMedia Czech Republic, CANABA, a. s. Kontakt: CANABA, a.s. Štětkova 1001/5 140 00 Praha 4 e-mail: canaba@canaba.cz www.canaba.cz tel.: 844 02 02 02 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.