LEXXUS zve na Bytobraní Podzim 2014

Datum: 02.09.2014
Praha 2. září (PROTEXT) - RK LEXXUS reaguje na mimořádně příznivé ohlasy, se kterými se setkaly minulé ročníky a v tradičním podzimním čase přichází s další nabídkou šesti nových developerských projektů, které si mohou zájemci prohlédnout společně. Do diáře si je...
Praha 2. září (PROTEXT) - RK LEXXUS reaguje na mimořádně příznivé ohlasy, se kterými se setkaly minulé ročníky a v tradičním podzimním čase přichází s další nabídkou šesti nových developerských projektů, které si mohou zájemci prohlédnout společně. Do diáře si je třeba tentokrát poznamenat datum 22. a 23. října mezi 15 a 19. hodinou. Počet dokončených bytů v bytových domech v Praze vzrostl v I. pololetí 2014 meziročně o více než 30%. Roční počet dokončených bytů by pak letos mohl přesáhnout 3 000 jednotek. Není jednoduché zorientovat se v takové nabídce. Natož všechny projekty obejít. LEXXUS proto vybral šest rezidenčních areálů, které si lze prohlédnout bezprostředně za sebou a získat tak v krátké době maximálně objektivní srovnání. „Bytobraní bylo mezi lidmi oblíbené od prvního ročníku“, vzpomíná ředitel LEXXUS Peter Višňovský. „A po něm už se lidé sami ptali, kdy bude další. Největším lákadlem přitom není jen samotná možnost projít ‚osahat si, změřit a promyslet během jednoho dne byty hned v šesti projektech, ale v rámci Bytobraní lze získat také nezanedbatelnou slevu. Tentokrát mohou kupující ušetřit až 500.000!“ Každý návštěvník, který v rámci akce navštíví alespoň 2 projekty z 6 uvedených, obdrží od spol. LEXXUS a.s. poštou dárek. Stačí vyplnit a nechat si označit svoji „návštěvní kartu“, kterou obdrží na místě či si ji předem vytiskne. Návštěvní karta může být odevzdána na místě akce nebo odeslána poštou, případně emailem, na kontakty uvedené na kartě nejpozději do 31.10.2014 (rozhoduje datum přijetí). Každý klient, který si domluví schůzku s naším makléřem předem do 17.10.2014 na telefonním čísle 221 111 999, získá navíc dárek přímo na místě! Kromě slevy až ve výši 500 000 Kč mohou návštěvníci na místě získat představu, zda si vybraný byt mohou dovolit, případně jak postupovat při financování hypotečním úvěrem. Na místě budou totiž vedle profesionálních makléřů LEXXUS také hypoteční specialisté ze společnosti Hypoasistent. Tentokrát lze vybírat z této nabídky: Byty Vítkov – Praha 3 Nad Motolským hájem II – Praha 5 Viladomy Veleslavín – Praha 6 Nové Chabry – Praha 8 Rezidence Studánka – Praha 8 Zelené město 2 – Praha 9 Partnery akce jsou společnosti: Bytecheck s.r.o. Hypoasistent s.r.o. SIKO a.s. Mediálním partnerem akce je magazín a realitní portál: Nové Bydlení KONTAKT NA KONEC: Ostatní informace vám sdělí naše tiskové oddělení, jmenovitě Daniela Pavlíková, T: +420 603 556 469, e: danielapavlikova@email.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.