Lighthouse Group oznamuje největší pronájem v Harfa Office Park

Datum: 16.04.2014
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Lighthouse Group oznamuje největší pronájem v kancelářské budově Harfa Office Park. Přední realitní developer Lighthouse Group dnes oznámil, že uzavřel s ING Bank nájemní smlouvu na pronájem kancelářských prostor v budově Harfa Office Park. Finanční...
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Lighthouse Group oznamuje největší pronájem v kancelářské budově Harfa Office Park. Přední realitní developer Lighthouse Group dnes oznámil, že uzavřel s ING Bank nájemní smlouvu na pronájem kancelářských prostor v budově Harfa Office Park. Finanční instituce bude největším nájemcem v budově. "Jsme hrdí na to, že můžeme přivítat ING Bank v Harfa Office Park", uvedl Tamir Winterstein, generální ředitel Lighthouse Group. "Věříme, že příchod ING Bank na Harfu potvrzuje kvality tohoto místa, podobně, jako tomu bylo v případě rozvoje na Andělu. Naplnění požadavků ING Bank na úroveň kancelářských prostor nás ujišťuje o tom, že Harfa Office Park může uspokojit i ty nejnáročnější klienty." Dnes oznámené transakci předcházelo nedávné uzavření nájemních smluv s LG Electronics CZ, s.r.o. a Českým svazem ledního hokeje (ČSLH), kteří rovněž přemístily svá sídla do budovy Harfa Office Park . Harfa Office Park (www.lighthouse-prague.cz) Kancelářská budova Harfa Office Park se skládá z 20.500 čtverečních metrů nových moderních kancelářských prostor a je součástí developerského projektu Harfa. Je propojena s obchodním centrem Galerie Harfa, které nabízí více než 160 obchodů včetně restaurací, fitness (s bazénem a jacuzzi), střešní terasy a zábavního parku. Projekt se nachází v ulici Českomoravská, vedle O2 areny a stanice metra Českomoravská. Harfa Office Park vyniká velkou užitnou plochou pater, neobyčejným výhledem na Prahu, velkou kapacitou parkovacích míst a výbornou dostupností městskou hromadnou dopravou. Kontakt: Markéta Kaiserová Lighthouse Group; Jankovcova 1595/14; 170 00 Praha 7; Czech Republic Mob.: +420 604 248 444 ; Tel.: +420 234 370 200 ; Fax: +420 234 370 215 www.lighthousegroup.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.