Maxim Vihorev poskytne investorům další možnost získat stabilní pasivní příjem

Datum: 09.07.2020
Praha 9. července 2020 (PROTEXT) - Po úspěšných projektech jako Rezidence Strakonická, Vojanka, AVION Apartments, Honest Apartments Prague a dalších chystá Maxim Vihorev nové investiční příležitosti, které budou podrobněji prezentovány dále v letech 2020 a 2021. "Pomáháme...
Praha 9. července 2020 (PROTEXT) - Po úspěšných projektech jako Rezidence Strakonická, Vojanka, AVION Apartments, Honest Apartments Prague a dalších chystá Maxim Vihorev nové investiční příležitosti, které budou podrobněji prezentovány dále v letech 2020 a 2021. "Pomáháme investorům získat pasivní příjem tím, že stavíme a provozujeme vysoce výnosné nemovitosti ve významných lokalitách," řekl CEO a dále poodhalil, že nově chystaný projekt bude svého druhu skutečným unikátem na poli investičních nemovitostí. Podrobnosti nejsou veřejnosti zatím dostupné, avšak budou zveřejněny v průběhu letošního roku.
Maxim Vihorev, CEO a majitel společnosti VIHOREV.INVESTMENTS SE, působí v oblasti nemovitostí přes 13 let. Je zároveň zakladatelem investičního fondu VIHOREV.CAPITAL SICAV, a.s. a dalších společností. Do České republiky se přestěhoval skoro před 20 lety, aby zde mohl vystudovat Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a Vysokou školu ekonomickou. Obě studia úspěšně dokončil, načež začal podnikat v cestovním ruchu (služby pro turisty) a právních produktech (zakládání firem a pomoc s jejich správou). Od roku 2007 se specializuje ovšem právě především na nemovitosti.
VIHOREV působí v realitách od roku 2007
Vihorev má za sebou dlouhý seznam úspěšně prodaných a provozovaných realit v hlavním městě, mezi ty nejaktuálnější a významné patří například:
Rezidence Strakonická - Byty vhodné k bydlení či podnikání v oblíbené lokalitě pražského Smíchova. K dispozici v projektu bylo 28 zcela vybavených apartmánů a 4 ateliéry, dům o 7 patrech a celkové rozloze 1650 m2. Celkové investiční náklady dosáhly 3,8 mil. EUR.
Rezidence Vojanka - Komorní a elegantní viladům s 6 velmi prostornými apartmány, balkóny, terasami a pohádkovou zahrádkou v Praze 5, Košířích. Zeleň, čistý vzduch, příjemné prostředí a dobré spoje dělají tuto čtvrť ideální pro podobné projekty. Investiční náklady o velikosti 1,8 mil. EUR. Podobně jako Strakonická i Vojanka byla obchodně dokončena s úspěchem.
Apartmány AVION - Apartmánový komplex v lokalitě Prahy 4 o celkové rozloze 1729 m2 nabídl celkem 61 jednotek. Celkové investiční náklady dosáhly 4,4 mil. EUR.
Další projekty lze nalézt na www.vihorev.com.
Více informací o společnosti VIHOREV Navštivte stránky www.vihorev.com, případně napište na office@vihorev.com, volejte na +420 720 206 514 nebo přijďte na kávu na adresu Jungmannova 15, Praha.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.