Technická správa budov od Prague Property Management

Datum: 03.07.2020
Praha 3. července 2020 (PROTEXT) - Nevíte si rady s technickými či technologickými zařízeními v bytových i nebytových prostorech? Máte na každou opravu, údržbu či revizi jinou firmu? Nejste spokojeni se službami, které vám poskytují? Nebo je pro vás zajištění technických faktorů...
Praha 3. července 2020 (PROTEXT) - Nevíte si rady s technickými či technologickými zařízeními v bytových i nebytových prostorech? Máte na každou opravu, údržbu či revizi jinou firmu? Nejste spokojeni se službami, které vám poskytují? Nebo je pro vás zajištění technických faktorů budov příliš složitou či časově náročnou záležitostí? V případě, že jste na některou z otázek odpověděli ano, poté vám nabízíme technickou správu budov od Prague Property Management, a.s. (PPM).
Profesionální technická správa budov v Praze od PPM Společnost PPM je přední poskytovatel profesionálních služeb na míru, a to v oblasti správy bytových i nebytových prostor a komerčních nemovitostí. Na českém trhu se pohybuje přes 25 let a za tu dobu navázala partnerství s mnoha renomovanými firmami, mezi které patří například FINEP a.s., KONE a.s., VEOLIA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. a další. V hlavním městě spravuje aktuálně více jak 11 500 bytových jednotek a stále přibírá do správy i další nemovitosti. Jednou z klientsky nejpřívětivějších a nejvyhledávanějších služeb, kterou vám dále představíme, je technická správa budov.
Co technická správa budov od PPM obnáší? Naše technická správa budov se postará o údržbu, opravy a revize technologických zařízení, kotelny, zajistí vyproštění nájemníků z osobních výtahů po dobu 24 hodin denně 7 dní v týdnu, odečty, rozúčtování a výměnu vodoměrů a měřidel tepla nebo převezme správu klimatizací, výtahů a dalších technologických zařízení. Formálně zajistíme evidenci všech dokumentů v elektronické podobě, do kterých budete mít online přístup a optimalizujeme provoz a správu veškerých zařízeních, které se nachází v nemovitosti. Ve výsledků se vám tak dostane služeb nejen technické správy budov, ale také komplexnější údržby nemovitosti, se kterou vám jako správci či předsedovi odpadnou starosti a vy budete mít více času na jiné záležitosti. Rádi byste se dozvěděli více informací o technické správě budov nebo dalších službách, které nabízí naše společnost PPM? Kontaktujte přední odborníky, kteří vám poradí a pomohou vám vybrat služby i řešení na míru. Kontakt: sem-text-odkazu www.ppmas.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.