Projekt Viladomy Ořech kombinuje klid rodinného domu s moderním bydlením ve stylovém bytě

Datum: 12.12.2019
Praha 12. prosince 2019 (PROTEXT) - Nový projekt Viladomy Ořech přináší kombinaci módního bytového bydlení a rodinného zázemí s domáckou atmosférou. Právě zahájená výstavba dvanácti bytových jednotek ve středočeské obci Ořech je unikátním projektem, který nabízí řešení...
Praha 12. prosince 2019 (PROTEXT) - Nový projekt Viladomy Ořech přináší kombinaci módního bytového bydlení a rodinného zázemí s domáckou atmosférou. Právě zahájená výstavba dvanácti bytových jednotek ve středočeské obci Ořech je unikátním projektem, který nabízí řešení nejen pro mladé rodiny hledající vhodné, příjemné, bezpečné a nadstandardní bydlení. Pražské bydlení se stává v posledních letech čím dál tím víc nedostupnější. Nedostatek bytů a vzrůstající počet obyvatel dostává především mladé rodiny do svízelné situace. Buď platit nájem ve vysněné lokalitě nebo se spokojit s podstatně nižší úrovní bydlení a služeb ve vlastním. Není proto divu, že příměstské bydlení zažívá opravdový boom. Unikátní výstavba v klidné venkovské lokalitě v bezprostřední blízkosti Prahy poskytuje dvanáct nadstandardních bytových jednotek. Celkem osm bytů a čtyři ateliéry propojují jak pohodlí rodinného života v klidném a bezpečném prostředí, tak luxusní a módní bydlení. Kromě zvolených materiálů podtrhuje atmosféru venkovského bydlení i celkové řešení bytů. Orientace oken z východu na západ zaručují prostory plné světla, velmi šetrná energetická úspornost zase šetří jak přírodu, tak náklady uživatelů. Základní informace o projektu Viladomy Ořech • Byty a ateliéry 4+kk o výměře 78 m2 až 93 m2. • Ceny od 6 362 631 Kč do 6 939 096 Kč. • Pouze 12 bytů v celém projektu. • Přízemní jednotky disponují předzahrádkou, ostatní jednotky terasou. • Ke všem jednotkám náleží sklepní kóje a parkovací stání. • Plánované dokončení projektu léto 2020. Výhody lokality obce Ořech • Projekt citlivě doplňuje zástavbu v obci a od začátku je součástí plně živé zástavby. • Vše potřebné k životu při ruce. Mateřská a základní škola, obchody, kulturní zázemí i sportovní centra jsou v krátké docházkové vzdálenosti přímo od dveří bytu. • Všestranné dopravní spojení, autobusová zastávka 80 metrů od vchodu, vlak 5 minut autem. LEXXUS LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. http://www.lexxus.cz KONTAKT: Karel Pluhař Mediální zástupce, Topic PR Email: kpluhar@topicpr.cz Telefon: +420 724 44 29 29
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.