Chcete zdravě bydlet? Nejúčinnější nano nátěry FN pomáhají zlepšovat prostředí v rodinách s nemocnými dětmi

Datum: 02.12.2019
Praha 2. prosince 2019 (PROTEXT) - Funkční nátěry FN(R) slouží pro zkvalitnění vzduchu vnitřního prostředí v budovách. Čistí vzduch od škodlivých látek a alergenů, zápachů a mastných mikro kapének. Ochraňují před přenosem nákaz, virů a bakterií. Vytvářejí aktivní...
Praha 2. prosince 2019 (PROTEXT) - Funkční nátěry FN(R) slouží pro zkvalitnění vzduchu vnitřního prostředí v budovách. Čistí vzduch od škodlivých látek a alergenů, zápachů a mastných mikro kapének. Ochraňují před přenosem nákaz, virů a bakterií. Vytvářejí aktivní hygienické povrchy poskytující dlouhodobou permanentní ochranu proti usazování mikroorganismů a jejich přemnožení. To vše nás vedlo k tomu, že jsme chtěli cíleně pomoci na místech, kde je to nejvíce potřebné. Oslovili jsme obecně prospěšnou společnost Život dětem, jejímž posláním je pomoc nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v rámci celé ČR, které se ocitnou v obtížné životní situaci. Jednali jsme s paní ředitelkou MgA Mariou Křepelkovou, která vytipovala pět rodin s dětmi, které by nejvíce ocenily ve svých domovech naši technologii FN NANO(R). Většinou se jednalo o děti postižené cystickou fibrózou, ale i trpící syndromem krátkého střeva anebo spinální svalovou atrofií. Spojili jsme síly tří společností dohromady, abychom mohli každý svým dílem přispět a pomoci těmto rodinám. Naše společnost FN-NANO s.r.o. poskytla podkladový nátěr a dále vlastní funkční nátěr FN(R)3. Společnost ZdravéProstory.CZ tyto nátěry u jednotlivých rodin aplikovala a společnost NBB Bohemia s.r.o. dodala potřebná aktivační světla. Interiéry stačí vymalovat naším fotokatalytickým funkčním nátěrem FN(R), nasvítit jej UVA světlem a vnitřní prostředí se stane čistším a zdravějším. Rodiny tak získaly vysoce efektivní, bezporuchovou, ekologickou, nehlučnou a ekonomicky úspornou čističku vzduchu. Co všechno nano nátěr opravdu dokáže:
  • likviduje plísňové spory, alergeny, vč. exkrementů roztočů ve vzduchu,
  • odstraňuje i velmi nízké koncentrace alergenů a toxických látek,
  • výrazně snižuje riziko přenosu infekčních chorob,
  • likviduje zápachy a výpary z kuchyně,
  • výrazně snižuje usazování mastnoty.
Jedná se o ekologické řešení - bez chemie, fungující na čistě fyzikálním efektu s již 10letou prověřenou praxí, studiemi a s českým patentem. Velmi rádi jsme pomohli alespoň touto formou rodinám co možná nejvíce zmírnit potíže, které mohou vyvolávat právě nečistoty v ovzduší. Tento vyšší standard zdravého bydlení můžeme mít všichni. Dnes k tomu stačí opravdu málo díky firmě FN-NANO s.r.o.. Tiskovou zprávu vydala společnost FN-NANO s.r.o. Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.