Weber fandí na Světovém poháru horských kol 2019

Datum: 24.05.2019
Praha 24. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, se stal opětovně oficiálním partnerem Světového poháru v horských kolech 2019. Světový pohár se koná ve dnech 24.-26. května 2019 v Novém Městě na Moravě. Přijďte zažít...
Praha 24. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, se stal opětovně oficiálním partnerem Světového poháru v horských kolech 2019. Světový pohár se koná ve dnech 24.-26. května 2019 v Novém Městě na Moravě. Přijďte zažít úžasnou elektrizující atmosféru! Podtitul Světového poháru je: Zažij to! - Užij si to! - Zafandi si! Tento závod v Novém Městě na Moravě byl již několikrát oceněn jako nejlepší z celého seriálu Světového poháru. Pravidelně přijíždí přes 50.000 diváků, 800 elitních závodníků a závodnic z 43 zemí a z pěti kontinentů, 150 závodních týmů. Více informací naleznete na oficiálním webu Světového poháru horských kol: http://www.mtbnmnm.cz Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.