Firma The We Company oznámila důvěrné podání návrhu na registraci úpisu cenných papírů pro veřejnou nabídku

Datum: 01.05.2019
New York (USA) 1. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost The We Company ("WeWork") oznámila, že Komisi pro cenné papíry ("SEC") důvěrně podala a upravila návrh registrace úpisu cenných papírů na formuláři S-1, týkající se kmenových akcií společnosti....
New York (USA) 1. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost The We Company ("WeWork") oznámila, že Komisi pro cenné papíry ("SEC") důvěrně podala a upravila návrh registrace úpisu cenných papírů na formuláři S-1, týkající se kmenových akcií společnosti. Společnost WeWork první návrh na registraci úpisu akcií podala Komisi pro cenné papíry (SEC) už v prosinci 2018. Tento proces umožní firmě WeWork učinit rozhodnutí o veřejné obchodovatelnosti svých akcií podle pravidel trhu a po splnění dalších podmínek. Tato tisková zpráva není nabídkou ani výzvou k prodeji či nákupu jakýchkoli cenných papírů. Veškeré nabídky k prodeji či odkupu cenných papírů musí být provedeny v souladu s ustanovením Zákona o cenných papírech z roku 1933, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon o cenných papírech"). Tato tisková zpráva byla zveřejněna v souladu s Pravidlem 135 Zákona o cenných papírech. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005696/en/ Kontakt: Média: Press@wework.com Investoři: Investors@wework.com Zdroj: The We Company Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.