Moderní armatury HANSA v oceněných stavbách

Datum: 24.04.2019
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - HANSA + moderní kancelářské a bytové projekty je spojení, které zkrátka funguje. I proto si výrobky z řady HANSASTELA vybrala do svého moderního kancelářského komplexu společnost SKANSKA, jejíž budova Visionary získala ocenění jako nejvýše hodnocená...
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - HANSA + moderní kancelářské a bytové projekty je spojení, které zkrátka funguje. I proto si výrobky z řady HANSASTELA vybrala do svého moderního kancelářského komplexu společnost SKANSKA, jejíž budova Visionary získala ocenění jako nejvýše hodnocená trvale udržitelná budova v CEE a druhou nejvýše hodnocená v Evropě s certifikací LEED Platinum. Toto spojení není ojedinělé, výrobky společnosti HANSA využívají ve svých projektech i společnosti Trigema, YIT a další. Vsadit při výběru armatur na osvědčenou tradiční řadu HANSASTELA se společnosti SKANSKA tedy vyplatilo. Záměrem bylo totiž vytvořit částečně soběstačnou budovu se sníženou spotřebou energií. Díky návrhu a technologickému vybavení se tak budova Visionary může pochlubit sníženými náklady na spotřebu energií o 42,9 % a úsporou pitné vody o 40 %. Řada HANSASTELA má v sortimentu HANSA dlouholetou tradici, i přes její inovace je design stále moderní a nadčasový. Tato řada stylových armatur má široký čtvercový výtok vody, díky jemuž proud tvoří svazek paprsků čiré vody bez příměsi vzduchu. Bezdotyková varianta baterie Stela použitá v projektu Visionary poskytuje plnohodnotný, ale přitom úsporný proud vody a a certifikace WELL je toho zárukou. HANSASTELA je ideálně kombinovatelná s různými designy keramiky. Při použití jasného přímočarého řešení vznikne jasně kubicky pojatá architektura koupelny. Certifikované armatury společnosti HANSA spojují kvalitní produkt s nadčasovým designem. Portfolio je široké, od jednoduchých klasických armatur až po designové armatury pro výjimečné koupelny. U všech jde o vyvážení funkčnosti a moderního, elegantního designu. Široký výběr zapadne do každého stylu a designu koupelny. HANSA dělá z vody neobyčejný zážitek, armatury vodu utvářejí, efektivně využívají a uchovávají její kvalitu pomocí laminární technologie. Pro společnost HANSA je důležitou součástí výrobků i minimální ekologická stopa. Použití moderních materiálů, inovativních technologií a progresivní koncepce výrobků před i za stěnou splňuje cíl trvale udržitelného rozvoje pod značkou „Green Responsibility“. Nové technologické postupy i technická řešení pomáhají šetřit vodu i energii a splňují přísné mezinárodní předpisy. HANSA má pro své výrobky certifikaci WELL, disponuje jí nejen řada HANSASTELA, ale i další designové řady, například HANSALIGNA nebo HANSARONDA. SKANSKA chce získat kromě certifikace LEED pro svou budovu Visionary také certifikát WELL a právě použití již certifikovaných armatur může dopomoci k získání tohoto certifikátu. SKANSA využila produkty HANSA již ve své předchozí úspěšné stavbě FIVE. KONTAKT: Hansa Česko, panTomáš Hlubuček, projekty, tel: 778 727 263, email: tomas.hlubucek@hansa.com www.hansa.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.