Immofinanz je nyní 100% vlastníkem budovy Na Příkopě 14

Datum: 30.01.2019
Praha 30. ledna 2019 (PROTEXT) - Rakouská firma IMMOFINANZ zakoupila zbývajících 50 procent budovy Na Příkopě 14 od společnosti LORDSHIP a stala se jejím jediným vlastníkem. Revitalizovaná historická budova v prestižní nákupní ulici v centru Prahy má atraktivní adresu a je téměř...
Praha 30. ledna 2019 (PROTEXT) - Rakouská firma IMMOFINANZ zakoupila zbývajících 50 procent budovy Na Příkopě 14 od společnosti LORDSHIP a stala se jejím jediným vlastníkem. Revitalizovaná historická budova v prestižní nákupní ulici v centru Prahy má atraktivní adresu a je téměř plně obsazena. Účastníci této transakce se dohodli, že nezveřejní kupní cenu. "Objekt Na Příkopě 14 je jednou z našich klíčových nemovitostí v České republice. Plná akvizice posiluje naše stálá aktiva a naši pozici v segmentu prémiových budov v centru Prahy," uvedl Tomáš Stařík, Country Manager společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku. Budova Na Příkopě 14 se nachází v jedné z nejznámějších a nejvyhledávanějších nákupních ulic v Praze. Nabízí přibližně 17.000 m2 exkluzivních maloobchodních a moderních kancelářských prostor na deseti podlažích a v podzemní garáži 150 parkovacích míst. Komplexní rekonstrukce a rozšíření budovy, která je chráněnou památkou, byla dokončena v roce 2014 a dosáhla certifikace LEED Gold. Největšími nájemci v této budově jsou např. globální advokátní kanceláře White & Case a DLA Piper či mezinárodní hračkářství Hamleys. Odkupem zbývajících 50% budovy Na Příkopě 14 od společnosti Lordship ukončila společnost IMMOFINANZ svůj poslední společný podnik v České republice, a nyní IMMOFINANZ vlastní 100 procent všech svých nemovitostí v České republice.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 220 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,3 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com Kontakt: Bettina Schragl Vedoucí oddělení komunikace a vztahů s investory T +43 (0)1 88 090 2290 M +43 (0)699 1685 7290 communications@immofinanz.com investor@immofinanz.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.