Lexxus Norton představuje exkluzivní bydlení v historickém centru v novém rezidenčním projektu Úvoz

Datum: 11.12.2018
Praha 11. prosince 2018 (PROTEXT) - Luxusní bydlení pod Pražským hradem, s kouzelným výhledem na Petřín a střechy malostranských domů nabízí nový developerský projekt Úvoz. Nachází se na Malé Straně, jednom z nejatraktivnějších míst v historickém centru Prahy. Jedinečný...
Praha 11. prosince 2018 (PROTEXT) - Luxusní bydlení pod Pražským hradem, s kouzelným výhledem na Petřín a střechy malostranských domů nabízí nový developerský projekt Úvoz. Nachází se na Malé Straně, jednom z nejatraktivnějších míst v historickém centru Prahy. Jedinečný bytový projekt v historickém „Domě u bílého jablka“, jehož základy pochází již ze 14. století, momentálně nabízí čtyři volné bytové jednotky o dispozici 2+kk a 3+kk a atelier s terasou o výměře 200 m2. Byty na této exkluzivní pražské adrese jsou ideální jako bussiness byty pro podnikatele nebo manažery, kteří často cestují po celém světě a v hlavním městě potřebují byt na úrovni v prestižní lokalitě. Vhodný je rovněž jako investice na pronájem. Bytové jednotky v projektu Úvoz budou předány ve standardu „shell&core“. Nový vlastník si dokončí rekonstrukci a finální kolaudaci ve spolupráci s architektem projektu. Dům bude mít mimo jiné novou střechu i fasádu, kompletně vyměněné inženýrské sítě, centrální plynovou kotelnu, repasovaná historická nebo nová špaletová okna a zrekonstruované společné prostory domu. Projekt bude dokončen ke konci roku 2018. Základní informace o bytech v projektu Úvoz • Luxusní byty v jedinečné historické lokalitě o dispozici 2+kk a 3+kk. • Dokončení rekonstrukce podle přání a požadavků majitele. Výhody lokality Praha 1 – Malá Strana • Historické centrum, jedno z nejkrásnějších míst v Praze. • Dobrá občanská vybavenost. • Hromadná doprava v docházkové vzdálenosti. • Bezprostřední blízkost Pražského hradu a dalších architektonických a historických dominant města. Kontakt: Karel Pluhař Mediální zástupce, Topic PR Email: kpluhar@topicpr.cz Telefon: +420 724 44 29 29 lexxusnorton.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.