Martin Tuček je novým finančním ředitelem společnosti RESIDOMO

Datum: 20.11.2018
Ostrava 20. listopadu 2018 (PROTEXT) - Novým finančním ředitelem společnosti RESIDOMO, největšího poskytovatele nájemního bydlení v ČR, se stane od 26. listopadu Martin Tuček, který posledních devět let působil ve společnosti PPF Group - Real Estate jako investiční ředitel. Má...
Ostrava 20. listopadu 2018 (PROTEXT) - Novým finančním ředitelem společnosti RESIDOMO, největšího poskytovatele nájemního bydlení v ČR, se stane od 26. listopadu Martin Tuček, který posledních devět let působil ve společnosti PPF Group - Real Estate jako investiční ředitel. Má rozsáhlé zkušenosti z působení v České republice, Německu a USA a patří mezi přední odborníky na investice, finance a správu realit. "Martin Tuček je špičkový manažer s unikátní zkušeností ze sektoru financí a realit a bude dobrou posilou našeho týmu. Chceme, aby rozvíjel naše vztahy s finančními institucemi a pomáhal dalšímu růstu hodnoty společnosti," říká Stan Kubáček, investiční ředitel Round Hill Capital pro střední Evropu. "Těším se do Ostravy. Bude pro mne výzva pracovat pod společností Blackstone, která je majoritním vlastníkem RESIDOMO a je jedním z největších investorů na světě. Také se těším na spolupráci s Round Hill Capital, druhým vlastníkem RESIDOMO a evropským specialistou na nájemní bydlení," komentuje svůj přestup Martin Tuček. Kontakt pro média: Kateřina Piechowicz tisková mluvčí Tel.: +420 777 061 117 E-mail: katerina.piechowicz@residomo.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.