Společnost GCP Hospitality, člen skupiny Gaw Capital Partners, rozšiřuje své australské portfolio

Datum: 16.08.2018
Hongkong 16. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost GCP Hospitality, člen skupiny Gaw Capital Partners, rozšiřuje své australské portfolio převzetím developerského projektu budov s kombinovanými funkcemi (mixed-use development) Bell City v Melbourne Soukromá kapitálová společnost...
Hongkong 16. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost GCP Hospitality, člen skupiny Gaw Capital Partners, rozšiřuje své australské portfolio převzetím developerského projektu budov s kombinovanými funkcemi (mixed-use development) Bell City v Melbourne Soukromá kapitálová společnost v oblasti nemovitostí Gaw Capital Partners oznámila převzetí developerského projektu budov s kombinovanými funkcemi Bell City v okrsku Preston v Melbourne za 157 milionů AUD prostřednictvím svých fondů pro pohostinství, spravovaných společností GCP Hospitality. Komplex Bell City, který se nachází pouhých 20 minut od letiště Melbourne a centrální obchodní zóny CBD, sestává ze dvou hotelů o celkovém počtu 844 pokojů pod značkami Mantra a BreakFree, konferenčního komplexu, obchodních prostor k pronájmu, parkoviště pro 600 aut a kanceláří se službami. V reakci na rostoucí popularitu komunitního bydlení bude společnost GCP Hospitality usilovat o začlenění konceptu „společného bydlení" s rušnými společenskými zónami, spolupracujícím centrem, nejmodernějším fitness centrem, stylovými restauracemi a bary a venkovním bazénem. Kromě toho tato skupina rozšíří své moderní studentské sdílené ubytovací zařízení: Kampus Kenneth Gaw, prezident a výkonný ředitel společnosti Gaw Capital Partners, uvedl: „Jsme nadšeni příležitostmi, které tato akvizice přináší. Kromě toho, že nám poskytne podporu na trhu v Melbourne, nám tento velký developerský komplex umožní účinně rozvinout několik konceptů v rámci jednoho projektu. Po této akvizici se těšíme na další možnosti expanze na trhu v Austrálii." Christophe Vielle, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti GCP Hospitality, řekl: „Jsme potěšeni, že díky této nové akvizici rozšiřujeme naši působnost v Austrálii. Rostoucí poptávka po moderních konceptech komunitního bydlení nám dovolí představit v rámci Bell City koncepci „spolubydlení" a také rozšířit náš koncept studentského sdíleného ubytování Kampus, který byl úspěšně představen v Hongkongu a má být otevřen v centru města Perth v lednu 2019."

O společnosti GCP Hospitality

Společnost GCP Hospitality provozuje více než 39 nemovitostí s celkovým počtem 7 450 pokojů po celém světě se záviděníhodnou reputací v oblasti pohostinství pro poskytování hotelového managementu, správy majetku a služeb pro rozvoj podnikání na nejvyšší úrovni. Odbornost společnosti GCP Hospitality má globální dosah s regionálními kancelářemi v Bangkoku, Pekingu, Hongkongu, Perthu, San Francisku, Singapuru a Yangonu. Současné značky zahrnují hotely G, The Strand Hotel & Cruise, Campus Co-Living Hubs, Hospes Hotels (JV ve Španělsku) a Journal Hotels (JV v USA). GCP Hospitality je jako soukromá investiční společnost součástí společnosti Gaw Capital Partners v segmentu pohostinství, zaměřená na přidávání strategické hodnoty nevyužitým nemovitostem na globálním trhu. KONTAKT: Gaw Capital Partners, Camille Lam, e-mail: camillelam@gawcapital.com, tel.: 852-25837717
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.