Diesely nabírají v Detroitu nový dech

Datum: 18.01.2018
Detroit 18. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Na Severoamerickém mezinárodním autosalonu NAIAS debutovaly nové, úsporné a čisté dieselové vozy, pickupy, a vozidla SUV Čistá naftová technologie získala na Severoamerickém mezinárodním autosalonu 2018 významnou podporu, když šest...
Detroit 18. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Na Severoamerickém mezinárodním autosalonu NAIAS debutovaly nové, úsporné a čisté dieselové vozy, pickupy, a vozidla SUV Čistá naftová technologie získala na Severoamerickém mezinárodním autosalonu 2018 významnou podporu, když šest výrobců automobilů oznámilo nové verze čistých dieselových osobních automobilů, SUV a lehkých nákladních vozidel. „Tato představení jsou vyjádřením silného závazku k čisté naftové technologii jako k úsporné volbě pro spotřebitele a dosažení cílů čistšího vzduchu a úspory paliva," uvedl Allen Schaeffer, výkonný ředitel organizace Diesel Technology Forum. „Tato nová generace čistých naftových vozidel byla zkoumána a vyhodnocována podrobněji než kdykoli předtím. Spotřebitelé, kteří si pro své příští vozidlo vyberou pohon motorovou naftou, zažijí bezkonkurenční kombinaci výkonu bez kompromisů, velmi nízkých emisí, palivové účinnosti, provozního rozsahu a tažné kapacity. V nabídce dostupných vozidel s alternativním pohonem je nafta jediná s nabídkou ve všech segmentech vozidel - sedany, lehké nákladní automobily, SUV, dodávky a luxusní vozidla. „Již déle než 85 let hrály dieselové pickupy na světovém trhu s automobily významnou roli a nikde jinde více než ve Spojených státech. Uvedení nových dieselových verzí do modelů nákladních automobilů, jako je Silverado 1500 a F-150, ukazuje na pokračující důležitost tohoto pohonu pro spotřebitele a výrobce automobilů na celém světě." V roce 2017 bylo více než 65 procent ze 17,25 milionu vozů prodaných v USA nákladními vozy nebo SUV. Ford pickup řady F, GM Silverado a pickup FCA představovali tři nejprodávanější vozidla v Americe. F-150 je nejprodávanějším vozem v Americe již více než 40 let a nejprodávanějším vozem všeho druhu již více než 35 let. Nové dieselové nabídky, modely let 2018/2019: - GM 2019 Silverado pickup: dieselová verze 3,0 l V-6 mezi šesti pohonnými jednotkami - Ford 2018 F-150 pickup: dieselová verze 3,0 l V-6 PowerStroke mezi šesti pohonnými jednotkami - Fiat Chrysler 2019 Ram 1500 pickup: dieselová verze 3,0 l mezi pěti pohonnými jednotkami - Chevy 2018 Equinox crossover: dieselová verze 1,6 l mezi třemi pohonnými jednotkami - Kompaktní sedany Chevy 2018 Cruze a Cruze Hatch: dieselová verze 1,6 l mezi třemi pohonnými jednotkami - Jeep 2019 Wrangler compact SUV: eko-dieselová verze 3,0 l V-6 mezi třemi pohonnými jednotkami - BMW 2018 540d sedan: dieselová verze xDrive mezi šesti pohonnými jednotkami - Kia Sorento crossover: brzy s nabídkou dieselového pohonu Více informací naleznete na webových stránkách https://www.dieselforum.org/ Diesel Technology Forum je nezisková organizace zaměřená na zvyšování povědomí o významu dieselové technologie. Kontakt: Sarah Dirndorfer sdirndorfer@dieselforum.org 301.668.7230 (o) 301.706.8276 (c) Logo - https://mma.prnewswire.com/media/324694/diesel_technology_forum_logo.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.