FeiCut zrychluje

Datum: 25.05.2017
Praha 25. května (PROTEXT) - CNC řezací laser FeiCut výrazně zlepšuje své dva důležité parametry: Zpracování NC kódů zrychluje o 40 % a hodnoty tzv. propalu dosahují ve své laserové třídě světových parametrů. Značka CNC řezacích laserů FeiCut je klíčovým projektem...
Praha 25. května (PROTEXT) - CNC řezací laser FeiCut výrazně zlepšuje své dva důležité parametry: Zpracování NC kódů zrychluje o 40 % a hodnoty tzv. propalu dosahují ve své laserové třídě světových parametrů. Značka CNC řezacích laserů FeiCut je klíčovým projektem oddělení polohovacích systémů a aplikací společnosti HIWIN s.r.o.. Entusiasmus a vysoká odbornost techniků brněnské společnosti HIWIN jsou reakcí na dynamický vývoj na trhu CNC strojů a na požadavky zákazníků na kontinuální inovaci. Jedním z klíčových parametrů při posuzování kvalit řezacích strojů je i rychlost zpracování NC kódů a rychlost takzvaného propalu. Výrazné zrychlení práce vede logicky k vyšší produktivitě a v konečném důsledku i vyšší ziskovosti. FeiCut dokázal zrychlit zpracování NC kódů oproti předchozím modelům o 40 %. Dalším parametrem, u kterého došlo k výraznému zlepšení, jsou hodnoty tzv. propalu. V případě 8mm černého plechu je rychlost propalu 0,8 sekund, u plechu 15 mm pak 2,5 sekundy. Tyto hodnoty představují ve své laserové třídě absolutní špičku. FeiCut se tak stává velmi konkurenceschopným a efektivním zařízením, které optimalizuje celkové náklady na vlastnictví. Kontakt: www.hiwin.cz filip.cvetler@fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.