Kühne + Nagel po kolejích z Číny až do Prahy

Datum: 23.05.2017
Praha 23. května (PROTEXT) - Železniční přeprava zboží do/z Číny bezpečně, rychle a spolehlivě. Společnosti dnes čelí zvýšenému tlaku na efektivitu a flexibilitu svých dodavatelských řetězců za současného dodržení náročných bezpečnostních a cenových podmínek....
Praha 23. května (PROTEXT) - Železniční přeprava zboží do/z Číny bezpečně, rychle a spolehlivě. Společnosti dnes čelí zvýšenému tlaku na efektivitu a flexibilitu svých dodavatelských řetězců za současného dodržení náročných bezpečnostních a cenových podmínek. Kühne + Nagel proto svým zákazníkům nabízí optimalizované přepravní služby mezi Čínou, Ruskem a Evropou, KN Eurasia Express. Železniční přeprava poskytuje oproti té lodní kratší tranzitní časy za optimální přepravní ceny. Železniční spojení door-to-door zajišťuje rychlé a spolehlivé alternativní přepravy pro strojírenský, dřevařský, automobilový, textilní či zpracovatelský průmysl, v exportu i importu. KN Eurasia Express optimalizuje dodavatelské řetězce díky kratším tranzitním časům, spolehlivým jízdním řádům a dlouhodobě stálým cenám za přepravu. KN Eurasia Express spojuje trans-euroasijský koridor mezi Čínou, střední Asií, Ruskem, Mongolskem a Evropou. Služby Kühne + Nagel: Door-to-door, import/export včetně celního odbavení, týdenní odjezdy podle fixních jízdních řádů, vysoké bezpečnostní standardy na terminálech i po cestě včetně používání zabezpečení a plomb na kontejnerech, expertní logistické týmy pracující v operativě v Číně, Rusku i v evropských zemích, služby přidané hodnoty jako open-top nebo teplotně kontrolované kontejnery nebo přeprava oděvů zavěšených na stojanech a tyčích apod. Kontakt: Lenka Křivancová Marketing Manager Kühne + Nagel lenka.krivancova@kuehne-nagel.com www.kuehne-nagel.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.