PORR získala svou první zakázku na výstavbu tunelů v Norsku

Datum: 29.08.2016
Vídeň 29. srpna (PROTEXT) - Objem zakázky: cca 36 mil. eur. PORR Nordic Construction Norge (PNC Norge) získala od společnosti Nordland Fylkeskommune/Statens vegvesen zakázku na výstavbu 5,5 km dlouhého úseku silnice 17 v provincii Nordland. Silnice má být vedena dvěma tunely. Hodnota...
Vídeň 29. srpna (PROTEXT) - Objem zakázky: cca 36 mil. eur. PORR Nordic Construction Norge (PNC Norge) získala od společnosti Nordland Fylkeskommune/Statens vegvesen zakázku na výstavbu 5,5 km dlouhého úseku silnice 17 v provincii Nordland. Silnice má být vedena dvěma tunely. Hodnota zakázky činí přibližně 340 mil. norských korun, tj. 36,3 mil. eur. „U tohoto projektu jsme čelili silné konkurenci. Nakonec jsme u svého zadavatele zabodovali svou mezinárodně uznávanou kompetencí a dlouholetými zkušenostmi v oblasti výstavby silnic a tunelů,“ vyjadřuje potěšení z první zakázky na výstavbu tunelů v Norsku Karl-Heinz Strauss, CEO PORR AG. „Zejména výstavba tunelu přes Liafjellet vyžaduje technické know-how na vysoké úrovni i znalost místních podmínek. Proto sázíme na synergii odborných dovedností týmu PNC Norge, specialistů koncernu PORR a na místní etablované partnery,“ pokračuje Strauss. Silnice 17 probíhá mezi Liafjellet a Olvikvatnet. Nynější trasa je ohrožena lavinami. Z tohoto důvodu zahrnuje trasa nového úseku silnice 1,9 km dlouhý tunel vedoucí horou Liafjellet a další tunel o délce 360 m až k jezeru Olvikvatnet. Šířka silnice kolísá mezi 6,5 a 8,5 m. Práce budou zahájeny v příštích týdnech, s dokončením stavby se počítá do léta roku 2019. Přehled základních dat a faktů Druh projektu: Výstavba tunelů a silnice Rozsah výkonů: Výstavba 5,5 km dlouhého úseku silnice a výstavba dvou tunelů, kterými bude silnice vedena Objem zakázky: 340 mil. norských korun, tj. 36,3 mil. eur Zadavatel: Nordland Fylkeskommune/Statens vegvesen Zhotovitel: PORR Nordic Construction Norge (PNC Norge) Zahájení výstavby: Podzim 2016 Dokončení výstavby: Léto 2019 Pro další informace, prosím, kontaktujte: Sandra C. Bauer Vedení PR | mluvčí koncernu PORR AG M. +43 (0)664 626-3338 sandra.bauer@porr.at Mgr. Jiří Římánek E-mail: rimanek@studiorema93.cz Tel.: +420 775 425 374 Ke zprávě vydáváme přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.