Roman Šebrle jako člen Prague Golf Teamu nyní využívá služeb Autosalonu Klokočka

Datum: 25.08.2016
Praha 25. srpna (PROTEXT) - Autosalon Klokočka přezbrojil flotilu vozů Prague Golf Teamu - Tři vozy ŠKODA Octavia Combi RS a jeden vůz ŠKODA Superb Combi L&K pro Prague Golf Team. Členové Prague Golf Teamu, Standa Matuš, Marek Nový a Roman Šebrle převzali z rukou obchodního...
Praha 25. srpna (PROTEXT) - Autosalon Klokočka přezbrojil flotilu vozů Prague Golf Teamu - Tři vozy ŠKODA Octavia Combi RS a jeden vůz ŠKODA Superb Combi L&K pro Prague Golf Team. Členové Prague Golf Teamu, Standa Matuš, Marek Nový a Roman Šebrle převzali z rukou obchodního ředitele Autosalonu Klokočka Davida Dvořáka klíče od nových vozů ŠKODA. Jedná se o tři sportovní verze modelu ŠKODA Octavia Combi RS a jeden vůz ŠKODA Superb Combi ve vrcholné výbavě Laurin & Klement, které budou sloužit sportovcům k dopravě na turnaje a tréninky po celé Evropě. „Jsem rád, že Roman Šebrle, nejen bývalý špičkový desetibojař, olympijský vítěz a mistr světa, ale nyní i vynikající golfista a člen Prague Golf Teamu, využívá profesionálních služeb Autosalonu Klokočka. Věřím, že nové vozy poskytnou všem hráčům potřebný komfort a bezpečí na jejich cestách. Přeji celému Prague Golf Teamu spoustu skvěle zahraných turnajů.“ doplňuje David Dvořák, obchodní ředitel Autosalonu Klokočka. Společnost Autosalon Klokočka patří mezi největší autorizované prodejce a servisy značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen užitkové vozy a Kia v České republice. Dále patří mezi největší prodejce ojetých vozů v programech ŠKODA Plus a Das Welt Auto s vlastním Autosalonem zánovních vozů. Déle než 25 let nabízí vysoký standard poskytovaných služeb a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Bližší informace na www.klokocka.cz. Pro více informací prosím kontaktujte: Jiří Jandl, vedoucí marketingu a komunikace jiri.jandl@klokocka.cz +420 222 197 831 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.