Zvyšujte praktické i teoretické znalosti svých řidičů

Datum: 25.07.2016
Praha 25. července (PROTEXT) - Společnost DEKRA CZ a.s. Akademie dopravního vzdělávaní, přispívá v českém prostředí významnou měrou ke zdokonalování profesních znalostí řidičů všech skupin. DEKRA CZ nabízí dopravním firmám a podnikům veřejné dopravy škálu praktických...
Praha 25. července (PROTEXT) - Společnost DEKRA CZ a.s. Akademie dopravního vzdělávaní, přispívá v českém prostředí významnou měrou ke zdokonalování profesních znalostí řidičů všech skupin. DEKRA CZ nabízí dopravním firmám a podnikům veřejné dopravy škálu praktických a teoretických vzdělávacích programů. Kvalitní řidiči jsou alfou omegou dopravců, jak v autobusových firmách, tak i v nákladní dopravě, ale i ve všech dalších odvětvích, jako jsou například řidiči intergrovaného záchranného systému, taxi a další. Nabídněte řidičům kvalitní vzdělávací programy a vrátí se vám to ve formě kvalitních pracovních výkonů, zlepšení ekonomiky, snížení nehodovosti a zvýšení spolehlivosti. Spolehlivost, je jedním z důležitých pozitivních signálů směrem i k vašim zákazníkům. Věnujte budování řidičské základny mimořádně zvýšenou pozornost a věřte, že jen tak budete vždy krok před vaší konkurencí. Kvalitní vozový park + kvalitní spolehlivý a znalí řidiči jsou základem pro úspěšné podnikání v jakémkoliv typu dopravy. Řidičů je dnes zoufalý nedostatek, ovšem pouze u některých firem. Ty, které včas pochopily, že je třeba zavést systém výchovy řidičů, starat se o jejich profesní růst a materiální zabezpečení mají řidičů dostatek. DEKRA CZ je připravena vaše řidiče zdokonalovat a pomoct vám z nich vychovat stoprocentní profesionály. DEKRA mimo praktické a teoretické vzdělávaní učí řidiče zodpovědnosti, učí je pochopit základní principy a pravidla chování v silničním provozu, učí je sebekázni a disciplinovanosti při výkonu zaměstnání. Učí je však hlavně také pochopit veškeré fyzikální zákonitosti při provozu motorových vozidel. Že to zní až příliš optimisticky? Možná ano, ale pouze tak jste schopni dosáhnout těch nejlepších výsledků a výkonů. Jenom řidič, který zná své možnosti a hranice a možnosti vozidla, které řídí je skutečný profesionál, toho však dosáhne pouze zkušenostmi a vzděláváním. Celý článek a další informace najdete ZDE: http://www.buspress.eu/zvysujte-prakticke-i-teoreticke-znalosti-svych-ridicu/ Kontakt: Rychlé kontakty – kurzy bezpečné jízdy Email: skolasmyku@dekra.cz Telefon: +420 465 422 230 Mobil: +420 725 815 234 www.DEKRA.CZ
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.