APEX zavádí ocenění Passenger Choice Awards 2015

Datum: 05.05.2015
NEW YORK 5. května (PROTEXT/PRNewswire) - ZPĚTNÁ VAZBA CESTUJÍCÍCH POMŮŽE URČIT, KTERÉ AEROLINKY POSKYTUJÍ PASAŽÉRŮM NEJLEPŠÍ SLUŽBY Pokud jste v poslední době cestovali letadlem, váš názor může pomoci určit, které aerolinky by měly být oceněny za služby, které...
NEW YORK 5. května (PROTEXT/PRNewswire) - ZPĚTNÁ VAZBA CESTUJÍCÍCH POMŮŽE URČIT, KTERÉ AEROLINKY POSKYTUJÍ PASAŽÉRŮM NEJLEPŠÍ SLUŽBY Pokud jste v poslední době cestovali letadlem, váš názor může pomoci určit, které aerolinky by měly být oceněny za služby, které poskytují. Passenger Choice Awards, uznávané jakožto nejprestižnější ocenění ovlivněné zpětnou vazbou pasažérů, je roční program, který vyzývá pasažéry z celého světa k ohodnocení svých zkušeností formou online průzkumu. Ocenění, které vzniklo za účelem dát pasažérům možnost, aby se podělili o své zkušenostmi s leteckou přepravou, poskytuje cenné a nestranné názory cestujících. Zúčastnění hodnotí aerolinky na základě svých zkušeností s pozemní obsluhou, pohodlí kabiny, možností zábavy, možností spojů atd. Pasažéři mohou vyplnit anketu od 1. května do 30. června na adrese www.passengerchoiceawards.com, a to tak často, jak budou chtít. „Každá anketa je vědecky zpracována do tabulek přední společností na zpracování spotřebitelských dat s názvem The Nielsen Company pro zajištění hodnocení světových aerolinek na základě kvality služeb," uvedl Russ Lemieux, výkonný ředitel Airline Passenger Experience Association (APEX). „Zúčastněné aerolinky mají nejen přístup k vaší přímé zpětné vazbě, ale anketa, kterou odešlete, a následné ocenění představují motivaci k maximálnímu možnému zlepšení služeb pro cestující." Vítězové jsou vyhlášeni každý podzim na slavnostním vyhlášení APEX Awards Ceremony, které se letos bude konat dne 28. září v Portlandu v americkém státě Oregon. Finalisté budou určeni na základě zpětné vazby pasažérů a členové asociace APEX následně vyberou vítěze. Společnost OnBoard International je sponzorem překladů Passenger Choice Awards 2015. O ocenění Passenger Choice Awards Ocenění Passenger Choice Awards vzniklo proto, aby se cestujícím aerolinek dala možnost vyjádřit svůj názor. Pro vyplnění ankety navštivte stránky www.passengerchoiceawards.com, neváhejte také navštívit fanouškovské stránky Passenger Choice Awards na Facebooku a Twitteru. O asociaci APEX Asociace Airline Passenger Experience Association (APEX) zahrnuje síť společností a profesionálů, jejichž posláním je poskytování služeb letecké přepravy na světové úrovni pasažérům z celého světa. Členové asociace APEX každý den vyhodnocují zkušenosti cestujících jakožto vlivné komunity a zlepšují všechny aspekty služeb aerolinek: od návrhů, výroby a instalace sedadel, zábavních a komunikačních systémů v komerčních letadlech, po letištní haly a stravování v letadlech. APEX usiluje o posilování leteckého průmyslu a vytváření obchodních příležitostí prostřednictvím vzdělávání, inovací, vytváření sítí a odměňování. Kontakt: Chris Peterson Communications Specialist, APEX cpeterson@kellencompany.com +1-678-303-2968
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.