Unikátní 3D tiskárna zn. Blueprinter již v České republice.

Datum: 27.11.2014
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Společnost Blueprinter představila na podzim roku 2014 novou unikátní 3Dtiskárnu s patentovanou technologií SHS (Selected Heat Sintering), pracující s práškovým plastem. Ačkoliv se tato tiskárna řadí mezi profesionální stroje určené zejména...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Společnost Blueprinter představila na podzim roku 2014 novou unikátní 3Dtiskárnu s patentovanou technologií SHS (Selected Heat Sintering), pracující s práškovým plastem. Ačkoliv se tato tiskárna řadí mezi profesionální stroje určené zejména pro prototyping, cena na její pořízení včetně provozních nákladů by měla být mnohonásobně nižší, než u jejích konkurentů. Technologie SHS totiž nevyužívá pro vytvrzování jednotlivých vrstev drahý laser, ale tisíce drobných odporů produkujících teplo, umístěných v tiskové hlavě. Vývojáři se prý nechali inspirovat obyčejným faxem. Výsledný objekt je vytištěn s přesností 0,1mm. Majitelé této dánské společnosti si od nového stroje slibují, že osloví i zákazníky, kteří díky vysokým cenám za profesionální tiskárny dosud váhali. Výhradní distributor pro ČR je společnost 3Dwiser s.r.o. KONTAKT: 3Dwiser s.r.o.; Poděbradská 186/56, Hloubětín, Praha 9; E-mail: info@3dwiser.com; Tel: 778 530 800
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.