Pavol Krúpa manipuloval výběrové řízení České exportní banky

Datum: 02.10.2014
Praha 2. října (PROTEXT) - Pavol Krúpa z firmy Arca Capital manipuloval výběrové řízení České exportní banky. Pavol Krúpa z firmy Arca Capital několikrát firmu KVV Group kontaktoval, a to prostřednictvím telefonátů a SMS zpráv, adresovaných panu Valerijovi Krishtalovi, který...
Praha 2. října (PROTEXT) - Pavol Krúpa z firmy Arca Capital manipuloval výběrové řízení České exportní banky. Pavol Krúpa z firmy Arca Capital několikrát firmu KVV Group kontaktoval, a to prostřednictvím telefonátů a SMS zpráv, adresovaných panu Valerijovi Krishtalovi, který je akcionářem firmy KVV Group LLC. Ve svých telefonátech a SMS zprávách Pavol Krúpa přiznal, že společnost Arca Capital podala nabídku na odkoupení problematického dluhu České exportní banky za firmou Slovakia Steel Mills v zastoupení pana Maria Hoffmana. Pavol Krúpa také navrhnul oběma akcionářům firmy KVV Group, aby se v Praze sešli s firmou J&T za účelem dohodnutí schématu/způsobu zmanipulování veřejného výběrového řízení České exportní banky. Firma KVV Group má nahrané všechny telefonáty a uložené všechny SMS zprávy a je připravena je jako důkaz poskytnout generálnímu prokurátorovi České republiky. Společnost KVV Group považuje Pavola Krúpu a Mario Hoffmana za podvodníky, na které by měl generální prokurátor České republiky okamžitě podat trestní oznámení a zahájit vyšetřování ve věci mimořádně závažné hospodářské trestní činnosti podvodu a krádeže. Pan Mario Hoffman od samého začátku systematicky plánoval podvést a okrást Českou exportní banku o 168 miliónů EUR (4,6 miliardy Kč). Firma KVV Group nerozumí tomu, jak mohou finanční skupiny jako například firma Arca Capital, Istrokapital a J&T, za kterými stojí Pavol Krúpa a Mario Hoffman, kteří podvedli Českou exportní bankou a ukradli z ní 168 miliónů EUR, být vůbec připuštěny k účasti ve veřejných výběrových řízení České exportní banky, které se týkají zpětného odkoupení této problematické pohledávky? Firma KVV Group podala ve 2. kole veřejného výběrového řízení České exportní banky nejvyšší nabídku, ve výši 75 miliónů EUR (více než 2 miliardy Kč). Firma KVV Group má v Západní Ukrajině k dispozici dostatek šrotu k tomu, aby pro ocelárnu Slovakia Steel Mills na Východním Slovensku zajistila dostatek základní suroviny. Firma KVV Group je připravena spolupracovat na restrukturalizaci firmy Slovakia Steel Mills s Českou exportní bankou, jako strategickým partnerem. Firma KVV Group může okamžitě investovat dalších 20 miliónů EUR (0,5 miliardy Kč) do společnosti Slovakia Steel Mills tak, aby se z 500 pracovních míst, nad kterými díky panu Mariovi Hoffmanovi momentálně visí otazník, staly dlouhodobě stabilní pracovní místa. Kontakt pro média: Artem Krasnikov KVV Group LLC +380997216992
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.