TUZEMSKÁ I ZAHRANIČNÍ, NÁKLADNÍ A AUTOBUSOVÁ DOPRAVA

Datum: 16.09.2014
Praha 16. září (PROTEXT) - Výlety, zájezdy, přeprava za sportem, kulturou, školením, to všechno jsou případy, kdy přemýšlíte, nejen jak se dostanete na místo určení včas a pohodlně, ale hlavně potřebujete, abyste se bezpečně vrátili zase zpět. To je hlavní důvod, proč...
Praha 16. září (PROTEXT) - Výlety, zájezdy, přeprava za sportem, kulturou, školením, to všechno jsou případy, kdy přemýšlíte, nejen jak se dostanete na místo určení včas a pohodlně, ale hlavně potřebujete, abyste se bezpečně vrátili zase zpět. To je hlavní důvod, proč pro svou přepravu hledat zkušenosti a odbornost řidičů a samozřejmě výborný technický stav vozidel. Jsme dopravní a cestovní agentura MIVAR BUS a máme dlouholeté zkušenosti s nákladní a autobusovou dopravou. Zabýváme se mezinárodní a vnitrostátní příležitostnou autobusovou a minibusovou dopravou, dále pak nákladní dopravou do 3,5 t. Naše služby využívají nejen cestovní kanceláře, ale i školy, kulturní organizace, sportovní oddíly a mnohé další organizace a firmy. Snažíme se přizpůsobit typu přepravy a například sportovním cyklistickým oddílům či pořadatelům zájezdů tohoto typu, nabízíme zapůjčení cyklovleku. Vysoká kvalita našich přepravních služeb, zahrnuje výborný technický stav vozů, které jsou pravidelně udržovány ve značkových servisech a samozřejmě odbornost, profesionalitu a letité zkušenosti našich řidičů. CESTOVNÍ AGENTURA MIVAR BUS Vzhledem k mnohaletým zkušenostem s cestovními kancelářemi a turistickými výlety, jsme rozšířili své služby o služby cestovní agentury. Nabízíme velký výběr vlastních jednodenních zájezdů v tuzemsku i zahraničí. Svezte se s námi za kulturou, regenerujte v termálních vodách, zalyžujte si, anebo vezměte své ratolesti a navštivte zábavné parky, zoologické zahrady apod.. Můžete se spolehnout, že Vás bezpečně dopravíme tam, i zpět a výborně se pobavíte. Součastně nabízíme pobytové a poznávací zájezdy renomovaných cestovních kanceláří, jejichž služby jsou prověřené a reference vysoce pozitivní. Již nebudete muset hledat v katalozích neznámých firem a strachovat se o solidnost a kvalitu nabízených služeb. Věřte, že každá nabídka, kterou vám předložíme, je pouze taková, kterou bychom absolvovali i my sami. Naše vozy jsou plně klimatizované s bezpečnostními pásy na všech sedadlech a s možností tažného zařízení, například pro přepravu nezbytných doplňků sportovních klubů. Dále jsme schopni zajistit překladatelské a průvodcovské služby, např. pro vaše zahraniční obchodní partnery. Autobusová doprava a cestovní agentura Michal Varga BEZPEČNOST, JISTOTA A POHODA CESTOVÁNÍ Kontakt: Autobusová doprava a cestovní agentura Michal Varga Palackého 650/16 589 01 Třešť Czech republic Tel. (cestovní agentura): +420 721 486 035 Tel. (autobusová doprava): +420 775 239 367 Email: info@mivarbus.cz Website: www.mivarbus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.