Mimosezónní speciál: 15% sleva na vlakové jízdenky InterRail Global Pass

Datum: 31.07.2014
Utrecht (Nizozemsko) 31. července (PROTEXT/PRNewswire) - Speciální sleva dodává cestování po Evropě ještě více na přitažlivosti Od 1. srpna do 30. září 2014 pořádá firma InterRail svou nejnovější propagační akci, v jejímž rámci nabízí 15% slevu na mimosezónní cestování...
Utrecht (Nizozemsko) 31. července (PROTEXT/PRNewswire) - Speciální sleva dodává cestování po Evropě ještě více na přitažlivosti Od 1. srpna do 30. září 2014 pořádá firma InterRail svou nejnovější propagační akci, v jejímž rámci nabízí 15% slevu na mimosezónní cestování na všechny jízdenky InterRail Global Pass, které lze využívat při cestování vlakem ve 30 zemích Evropy. Slevu lze uplatnit na cesty vlakem uskutečněné po 15. září 2014. Smyslem této speciální slevy na železniční síťové jízdenky InterRail je motivovat zákazníky k cestování mimo sezónu. Na oplátku pak získají řadu výhod, které mohou během mimosezónního cestování využívat. "Výhody v podobě kratších front u turistických atrakcí a nižších cen jsou zřejmé,“ říká Silvia Gorlach, marketingová ředitelka firmy Eurail Group G.I.E.. "Nicméně cestování po Evropě v době, kdy davy lidí odešly, umožňují turistům poznávat státy, jejich kulturu a obyvatele autentičtějším a uvolněnějším způsobem". Držitelé železničních síťových jízdenek mohou při svých cestách využívat aplikaci InterRail App pro chytré mobilní telefony, která cestujícím poskytuje cenné informace, jako například jízdní řády evropských železnic, kompletní seznam výhod, které je možné se síťovou jízdenkou InterRail Pass využívat a užitečná fakta o zemích, zapojených do tohoto projektu. Navíc, díky zabudované GPS navigaci lze s pomocí této aplikace vyhledávat nejbližší železniční stanice. Aplikace Rail Planner App je k dispozici zdarma, a to jak pro chytré telefony s operačním systémem iOS, tak chytré telefony s operačním systémem Android. Navíc funguje i offline. Cestující tak nemusí platit drahé poplatky za roaming a mohou si naplno užívat své cestování se síťovými železničními jízdenkami firmy Eurail. Firma Eurail Group G.I.E. byla založena v roce 2001 a zabývá se správou a propagací síťových jízdenek InterRail a Eurail, které zajišťují neomezené cestování po železnici po celé Evropě. Organizace sídlí v nizozemském Utrechtu a je stoprocentně vlastněna třiceti železničními společnostmi a přepravci. Kromě toho skupina spolupracuje s řadou partnerů, včetně hotelů, přepravců či muzeí, kteří držitelům železničních časových jízdenek poskytují své služby se slevou nebo zcela zdarma. Firemní webové stránky a tiskové centrum firmy Eurail Group: http://www.eurailgroup.org Zdroj: Eurail Group G.I.E. Kontakt pro získání dalších informací: Kontakt pro tisk: Christina Maier, E-mail: c.maier@eurailgroup.org, Tel.: +31-(0)30-7508-396
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.