Nový autosalon referentských, zánovních a předváděcích vozů v Autosalonu Klokočka

Datum: 22.04.2014
Praha 22. dubna (PROTEXT) - Společnost Autosalon Klokočka Centrum a.s. rozšířila prodej ojetých vozů. Prodej byl zahájen v nově zrekonstruovaných prostorách budovy Klokočka Office Centrum, Karlovarská 814, Praha 6 - Řepy. V moderním dvoupatrovém autosalonu je pro Vás připravena...
Praha 22. dubna (PROTEXT) - Společnost Autosalon Klokočka Centrum a.s. rozšířila prodej ojetých vozů. Prodej byl zahájen v nově zrekonstruovaných prostorách budovy Klokočka Office Centrum, Karlovarská 814, Praha 6 - Řepy. V moderním dvoupatrovém autosalonu je pro Vás připravena široká nabídka vozů všech značek. Obě patra pojmou na 45 nejzajímavějších referentských, zánovních a předváděcích vozů. Více informací na http://www.klokocka.cz. Kontakt: Ing. Kateřina Hanzlíková vedoucí oddělení marketingu Autosalon Klokočka Centrum a.s. Centrum vozů Volkswagen, Audi, SEAT a ŠKODA autorizovaný prodej a servis Karlovarská 660, 163 00 Praha 6 - Řepy tel. +420 222 197 121, mobil + 420 724 026 545 e-mail: katerina.hanzlikova@klokocka.cz web: http://www.klokocka.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.