Půjovna limuzín

Datum: 09.09.2011

Půjčovna limuzín Rent a Limiusine pro vás připravila dostatečný vozový park, aby uspokojila co nejširší klientskou základnu.

Máme k dispozici Mercedesy S 320 a S 550 pak je tu Mercedes Benz, 230 SL – CABRIO z roku 1963, pochopitelně nechybí klasika v podobě Limousine 20´ streched, tedy limuzína 11 metrů dlouhá s kapacitou až 16 osob, ale klidně se v ní svezte pouze ve dvou. A pak je tu jeden unikátní kousek. Rolls Royce z roku 1935 , zavzpomínejte na dobu, kterou už pamatuje stále méně lidí. Vyberte si vozidlo a naše půjčovna limuzín zajistí vše ostatní. Stále váháte, nevadí, kontaktujte nás a my vám doporučíme ideální vozidlo pro vaši cestu i jeho trasu. U některých vozů můžete být řidičem i vy a tak se může umocnit zážitek z jízdy. Pronájem limuzíny skutečně není jen pro bohaté, ale těchto služeb hojně využívá i podnikatelská sféra pro přepravu VIP klientů a obchodních partnerů z letiště na místo schůzek.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.