Obchod NEJKOLA.CZ

Datum: 11.07.2011

Obchod NEJKOLA.CZ to je dovoz a prodej litých kol - alu disků za nejnižší možné ceny.

Obchod NEJKOLA.CZ to je dovoz a prodej litých kol - alu disků za nejnižší možné ceny. Na prodejně v Olomouci máme skladem více jak 2000 alu kol, které jsou ihned k odběru nebo k zaslání. Elektrony pasují téměř na všechny osobní vozy,SUV, offroad a užitkové vozy - dodávky. Díky rychlému hledání litých kol, dle typu Vašeho vozu, v našem novém e-shopu NEJKOLA.cz si snadno vyberete. Montážní příslušenství se dodává ke každé sadě litých kol zdarma. Náš obchod nabízí i pravidelné akce a výprodej disků za výhodné ceny. Obchod nejkola.cz to jsou kvalitní, levná kola z dovozu. Nabízíme mnoho značek hliníkových kol a veškerého příslušenství a velké množství akčních a výprodejových cen za velmi příznivých podmínek.

                             www.nejkola.cz                                                                                                                                                                           

Litá kola rozvážíme po celé ČR zdarma a na Slovensko jen za 299,-Kč/sada. Disky ve výprodeji rozvážíme za 350,-Kč/sada. Kromě maloobchodního prodeje máme i velkoobchodní nabídku. Pro prodejce litých kol nebo servisy máme zajímavé slevy. V nabídce kromě litých kol také naleznete klasické šrouby a matky, ale i bezpečnostní a plovoucí. Dále šrouby a matky na imbus klíč, sportovní a barevné.

 

Prodáváme tyto značky hliníkových kol: AdvantiRacing, BSC,CARMANI, Com4Wheels, MODA, WSP Italy, Dragwheels, Racing Line, MAK, OXIGIN,PDW, RSW, TenzoRacing Sport, Top Tuners, TSW, AEZ, DOTZ, Dezent a ENZO.

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.