BYD přiváží do Evropy svůj prémiový sedan Han EV

Datum: 02.08.2020
Stuttgart (Německo) 2. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední čínská automobilová značka přiváží svou vlajkovou loď - špičkový sedan do Evropy Společnost BYD Auto Co., Ltd. (index SEHK: 1211, index SZSE: 002594), přední čínský výrobce automobilů poháněných novými...
Stuttgart (Německo) 2. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední čínská automobilová značka přiváží svou vlajkovou loď - špičkový sedan do Evropy
Společnost BYD Auto Co., Ltd. (index SEHK: 1211, index SZSE: 002594), přední čínský výrobce automobilů poháněných novými druhy energie, přivezla na autosalon do německého Stuttgartu svůj velmi očekávaný model prémiového sedanu Han EV.

Přestože řada německých zákazníků pravděpodobně nezná čínské automobilové značky, model Han EV se těší velké pozornosti a získává ocenění za skvělý design, výjimečné jízdní vlastnosti a dostupnost. Model Han EV bude pro evropské zákazníky ukázkou toho, jak se na čínské automobily dívat z nové perspektivy.
Model Han EV je prvním sériově vyráběným modelem automobilky vybavený novými bateriemi typu Blade Battery, které představují průlomovou technologii dokazující schopnosti automobilky v oblasti výzkumu a vývoje a jsou naplněním cíle změnit bezpečnostní normy pro celý průmysl. Baterie Blade Battery využívá jednotlivé buňky spojené do řady, které jsou následně jako celek uloženy do obalu baterie, čímž se ušetří až o 50 % více prostoru oproti běžně používaným bateriím. Elektromobil Han s dlouhým dojezdem má navíc dojezdovou vzdálenost 605 km (376 mil), kterou potvrdila i certifikační agentura NEDC. Za 25 let od svého založení si firma BYD získala skvělou pověst při výzkumu a vývoji nových technologií a produktů včetně mezinárodní spolupráce. Firma neustále své výrobky vylepšuje tak, aby splňovaly mezinárodní normy platné pro elektromobily NEV (z anglického Neighborhood Electric Vehicle - volně přeloženo jako „elektromobily do sousedství"). Firma BYD vytvořila prvotřídní dodavatelský řetězec a zaměstnává nejtalentovanější pracovníky na světě, aby mohla vyrábět lepší automobily pro všechny. Díky globální vizi elitního designérského týmu, který vedou Wolfgang Josef Egger, Juan Manuel Lopez a Michele Domenico Jauch, vznikl charakteristický vzhled exteriéru i interiéru vozidla připomínající tvář draka (Dragon Face), který je estetickým unikátem čínských automobilů.
Firma BYD představila vůz Han EV v Evropě dne 13. května. Vůz Han EV zachycuje ducha čínské kultury a ukazuje technologickou dokonalost této čínské automobilky, ve které se snoubí tradiční prvky připomínající dračí symboliku s moderním a úchvatným estetickým provedením.
O společnosti BYD
BYD Company Ltd. je jednou z největších čínských soukromých společností. Od svého založení v roce 1995 firma rychle získala velké zkušenosti ve výrobě dobíjecích baterií a stala se hybatelem trvale udržitelného rozvoje, kterému se úspěšně podařilo celosvětově expandovat se svými řešeními v oblasti obnovitelných energetických zdrojů. Dnes má firma své pobočky ve více než 50 zemích a regionech celého světa. Firma vybudovala ekosystém založený na nulových emisích (Zero Emissions Energy Ecosystem), jehož součástí je hospodárná výroba solární energie, spolehlivý systém pro uchovávání energie a špičková elektrifikovaná doprava. Díky tomu se firma stala jedničkou v oblasti energetiky a dopravy. Firma BYD je kotována na burzách v Hongkongu a Šen-čenu. Více informací o společnosti najdete na webových stránkách www.byd.com.
Video - https://mma.prnewswire.com/media/1222433/BYDHAN.mp4
KONTAKT: Asie a Tichomoří: Richard Li, pr@byd.com, tel.: +86-755-8988-8888-69666 Evropa: Penny Peng, penny.peng@byd.com, tel.: +31-102070888 Severní Amerika: Frank Girardot, frank.girardot@byd.com, tel.: +1-213-245-6503
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.