Veletrh URBIS Smart City Fair 2020 je přesunut na začátek září

Datum: 01.04.2020
Brno 1. dubna 2020 (PROTEXT) - Vzhledem ke stávajícímu celoevropskému zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a konferencí se vedení společnosti Veletrhy Brno v této mimořádné situaci rozhodlo přesunout veletrh URBIS Smart City Fair do náhradního termínu...
Brno 1. dubna 2020 (PROTEXT) - Vzhledem ke stávajícímu celoevropskému zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a konferencí se vedení společnosti Veletrhy Brno v této mimořádné situaci rozhodlo přesunout veletrh URBIS Smart City Fair do náhradního termínu 2.-4. září 2020.
Veletrhy Brno se snaží přistupovat v rozhodování maximálně odpovědně ke všem zúčastněným vystavovatelům, návštěvníkům a partnerům veletrhů. Cílem opatření je eliminace všech rizik spojených s případným nekonáním akce v původním termínu. Rozhodnutí bylo učiněno na základě konzultací s klíčovými partnery a doporučení Krajské hygienické stanice Brno, neboť nelze garantovat odvolání zákazu konání akcí do doby původně stanoveného termínu.
"Jedním z klíčových aspektů této akce je výměna zkušeností mezi představiteli měst a obcí s tuzemskými a zahraničními experty. Akce Urbis Smart City Fair má nadále ambici být mezinárodní akcí s přítomností zástupců Evropské komise a měst a institucí z celé Evropy. Důležité je, aby pro vystavovatele a návštěvníky byly zajištěny veškeré předpoklady pro hladký průběh veletrhu včetně možnosti bezproblémově cestovat," uvedl generální ředitel společnosti Veletrhy Brno Jiří Kuliš.
Se všemi vystavovateli veletrhů se v nejbližších dnech spojí obchodní tým, aby je informoval o dalším postupu a podmínkách vypořádání závazků spojených s účastí na veletrhu.
Společnost Veletrhy Brno děkuje za pochopení a věří, že se společně podaří připravit standardní akci v náhradním termínu.
Aktuální informace najdete na www.smartcityfair.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.