Předseda společnosti XiamenAir Zhao Dong pronesl řeč na oslavě 40. výročí asociace APEX v Los Angeles

Datum: 10.09.2019
Los Angeles 10. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Předseda představenstva společnosti XiamenAir Zhao Dong promluvil na oslavách 40. výročí založení Asociace pasažérů aerolinek (APEX) na pozvání OSN. Zdůraznil průkopnickou práci společnosti XiamenAir při dosahování cílů OSN...
Los Angeles 10. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Předseda představenstva společnosti XiamenAir Zhao Dong promluvil na oslavách 40. výročí založení Asociace pasažérů aerolinek (APEX) na pozvání OSN. Zdůraznil průkopnickou práci společnosti XiamenAir při dosahování cílů OSN v oblasti udržitelného rozvoje (SDG). „XiamenAir se za posledních 35 let od svého založení vydala na vědeckou a zdravou cestu udržitelného rozvoje," řekl dnes předseda Zhao Dong. Předseda Zhao Dong ocenil letoun „United Dream" společnosti XiamenAir, první letadlo na světě s označením SDG OSN. Letoun United Dream se vydává na speciální tematické lety, aby upoutal mezinárodní pozornost na realizaci cílů udržitelného rozvoje (SDG). XiamenAir očekává, že do roku 2030 přepraví 100 milionů cestujících ročně, protože letecká společnost nadále propaguje cíle SDG OSN. Předseda Zhao Dong také zdůraznil pokračující zaměření společnosti XiamenAir na bezpečnost, jako na „prioritní přednost" této letecké společnosti. Pokud jde o trvalou bezpečnost, spolehlivost hlavní flotily XiamenAir dosahuje až 99,9 procenta. „Bezpečnost je bezpochyby prioritou číslo jedna a nejdůležitějším ukazatelem kvality," řekl předseda Zhao Dong. Při komentáři na téma potřeby leteckých společností omezit emise uhlíku předseda Zhao Dong uvedl: „Naše flotila je s průměrným stářím letounů 5,7 let jednou z nejmladších na světě. Představili jsme také více modelů s vynikající spotřebou paliva. Naše spotřeba paliva na tunokilometr v posledních pěti letech klesla o 14,8 procenta, čímž jsme splnili náš závazek vůči OSN ročně snížit emise uhlíku o 300 000 tun." „Kromě naší dobrovolnické aliance Xiamen Egret jsme vyzvali více než 6 000 dobrovolníků a uspořádali více než 400 neziskových akcí a spolupracovali s nadací Yao Foundation, kterou založil pan Yao Ming, bývalý populární hráč NBA týmu Houston Rockets. Společně jsme vytvořili značku „Egret Dream" a propagovali čínské venkovské vzdělávání a investovali více než 10 milionů juanů do snížení chudoby," uvedl předseda Zhao Dong. „Čína se od starověku věnuje filozofii udržitelného rozvoje. Naší odpovědností je zanechat pro potomstvo krásný svět s modrou oblohou a čistou vodou. Těšíme se na to, že s námi všichni spojí ruce a společně splníme tuto misi a vytvoříme světlou budoucnost naší globální vesnici", dodal předseda Zhao Dong. KONTAKT: XiamenAir, +86-592-5739888, mf@xiamenair.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.