Fluke Corporation kupuje PRÜFTECHNIK

Datum: 20.07.2019
Everett (USA) 20. července 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Fluke Corporation kupuje společnost PRÜFTECHNIK, jedničku v oblasti spolehlivosti průmyslových podniků Fluke Corp., světová jednička v oboru zkušebních a měřicích přístrojů, koupila německou firmu PRÜFTECHNIK, která...
Everett (USA) 20. července 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Fluke Corporation kupuje společnost PRÜFTECHNIK, jedničku v oblasti spolehlivosti průmyslových podniků Fluke Corp., světová jednička v oboru zkušebních a měřicích přístrojů, koupila německou firmu PRÜFTECHNIK, která sídlí ve městě Ismaning a je jedničkou v oblasti přesného laserového měření hřídelí, monitorování pracovních podmínek a nedestruktivního testování. "Koupě firmy PRÜFTECHNIK společností Fluke je důkazem toho, jakou důležitost naši zákazníci připisují systémům pro řízení spolehlivosti tak, aby své výrobní prostředky a zařízení, která používají, udržovali v optimálním provozním stavu," řekl Marc Tremblay, prezident společnosti Fluke Corporation. "Tato transakce nám umožní nabídnout našim zákazníkům z různých průmyslových odvětví řešení nové generace pro zajištění spolehlivosti." Fluke Corporation Informace o nástrojích a aplikacích společnosti Fluke nebo o nejbližším obchodním zastoupení získáte na webových stránkách http://www.fluke.com nebo nás kontaktuje poštou na adrese Fluke Corporation, P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, telefonicky na čísle (800) 44-FLUKE (800-443-5853), faxem na (425) 446-5116 nebo e-mailem na fluke-info@fluke.com. O společnosti Fluke Společnost Fluke Corporation byla založena v roce 1948 a je světovou jedničkou v oblasti kompaktních, profesionálních elektronických zkušebních nástrojů a software pro měření a monitorování pracovních podmínek. Mezi zákazníky firmy Fluke patří technici, inženýři, údržbáři, pracovníci kontroly a metrologové, kteří se zabývají instalací, řešením problémů a údržbou průmyslových, elektronických a elektrických zařízení a kalibračními procesy. O společnosti PRÜFTECHNIK PRÜFTECHNIK je celosvětovým poskytovatelem technologií, produktů a služeb v oblasti údržby strojních zařízení, včetně školení šitá na míru potřebám osob, které se zabývají údržbou. Mezi hlavní obory, kde firma PRÜFTECHNIK působí patří analýza vibrací, měření přesnosti a rovnosti hřídelí, sledování pracovních podmínek a nedestruktivní zkoušky. Na řešení firmy PRÜFTECHNIK v oblasti spolehlivosti a údržby rotačních strojních zařízení spoléhá řada výrobních společností z celého světa. Fluke je registrovaná obchodní značka firmy Fluke Corporation. Názvy společností a produktů v této tiskové zprávě mohou být obchodními známkami svých vlastníků. Více informací najdete na webových stránkách firmy Fluke. Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190719005046/en/ Kontakt: Susan Israel Sr. Communications Manager (425) 446-6356 susan.israel@fluke.com Zdroj: Fluke Corporation Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW) PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.