Problémy u stojících vozidel jsou vyřešeny!

Datum: 24.04.2019
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - Pokuty, zbytečně odtažená auta, vybité baterie, zničené interiéry, ukradené cennosti. To jsou jen některé z radostí moderního motoristy. O to, aby si řidiči mohli snadno navzájem pomáhat a předcházet těmto a jiným obtížím, se snaží brněnský...
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - Pokuty, zbytečně odtažená auta, vybité baterie, zničené interiéry, ukradené cennosti. To jsou jen některé z radostí moderního motoristy. O to, aby si řidiči mohli snadno navzájem pomáhat a předcházet těmto a jiným obtížím, se snaží brněnský projekt VarujMě o kterém natočila krátkou reportáž TV Brno 1 - https://cutt.ly/1rUWsU. Kolemjdoucímu stačí na www.varujme.cz opsat SPZ vozidla, vybrat vhodnou zprávu a registrovanému majiteli letí slušná SMSka nebo e-mail. Příjemce může ihned zjednat nápravu, třeba vytáhnout okno, než mu liják zničí interiér. Hurá. Statistika říká, že auta během svého života asi 90 % času jenom stojí bez dohledu majitelů. Dnešní svět je uspěchaný, hustý provoz na silnicích stresující. A tak není divu, že řidiči špatně zaparkují, při vystupování z vozidla nechají omylem rozsvícená světla, stažené okénko nebo telefon v držáku navigace. Zdá se vám to povědomé? A určitě jste už takové vozidlo i potkali. Ale neměli jste možnost, jak jeho majitele jednoduše a rychle upozornit a tím mu pomoci. S aplikací VarujMě je možné slušně a anonymně zaslat zprávu majiteli vozidla. K tomu, aby někdo pomohl, totiž registrován být vůbec nemusí. Pokud chcete, aby Vám lidé mohli zasílat zprávy ohledně Vašeho vozidla, pak se registrujte. Majiteli stačí k registraci zadat na www.VarujMe.cz svou SPZ a e-mail. Vytisknout si kartičku VarujMě nebo objednat si samolepku, kterou umístí na viditelné místo do auta, které chce chránit. Na jeden e-mail lze zdarma registrovat dvě SPZ. Chraňte svoje auto a nechte si pomáhat. Nyní už budete vědět, když s vaším automobilem nebude něco v pořádku. Autoři věří, že projekt pomůže odstranit bariéry mezi řidiči, zvýší ohleduplnost a všímavost kolemjdoucích. "Zdá se nám skvělé mít možnost snadno upozornit kolegu řidiče dříve než vznikne vážnější problém." VarujMě - „Řidiči si pomáhají" (www.VarujMe.cz) Kontakt pro novináře: Jiří Karpíšek, info@VarujMe.cz, +420 777 904 662
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.