ŽELEZNICE: Společnost Ermewa SA pořádá konferenci v Praze!

Datum: 19.02.2019
Praha 19. února (PROTEXT) - Dceřiná společnost francouzských státních drah SNCF, Ermewa SA, přední evropský provozovatel 45.000 železničních nákladních vozů, pořádá 21. února 2019 pod záštitou prezidenta ČR v pořadí svou již 3. konferenci na téma "Železniční infrastruktura...
Praha 19. února (PROTEXT) - Dceřiná společnost francouzských státních drah SNCF, Ermewa SA, přední evropský provozovatel 45.000 železničních nákladních vozů, pořádá 21. února 2019 pod záštitou prezidenta ČR v pořadí svou již 3. konferenci na téma "Železniční infrastruktura ve střední a východní Evropě". Předchozí ročníky byly organizovány při centrále společnosti v Paříži, tentokrát výběr lokace připadl přímo do centra střední Evropy, do Prahy. Konference s mezinárodním obsazením slibuje účast předních odborníků v železničním průmyslu, z nichž se několik postaví přímo k řečnickému pultu. Témat spojených s bezpečnou, efektivní a konkurenceschopnou železnicí se ujali předseda představenstva ČD Cargo, a.s., pan Ivan Bednárik, a předsedkyně představenstva EXPRESS GROUP, a.s., paní Alexandra Beljájevová, bývalý ministři dopravy ČR pánové Zdeněk Žák a Vít Bárta, ředitel SŽDC pan Jiří Svoboda nebo předseda sdružení CEDOP pan Petr Šlégr. Ze zahraničních odborníků přednese svůj příspěvek ohledně problematiky poslední míle pan Jan Elfenhorst, ředitel společnosti Lineas a bývalý ředitel obchodu v DB Schenker. Více informací o konferenci naleznete na webových stránkách www.ermewaconferences.com. Další fotky naleznete na stránkách společnosti Ermewa. https://www.ermewa.com/index.php?module=responsivegallery&fc=module&id_gallery=3&controller=default Kontakt: Ermewa SA Leona Mikulášková, leona.mikulaskova@ermewa.com +420 607 098 735 Aviatická 1048/12 Praha 6 160 00 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.