Změna zákona o odpadech od 1.1.2020

Datum: 18.02.2019
Praha 15. února 20109 (PROTEXT) - Kolektivní systém ELTMA, který sdružuje a plní povinnosti výrobců a dovozců pneumatik, vítá navýšení minimální hranice sběru použitých pneumatik, a to z momentálních 35% na 65% od 1.1.2020. "Dlouhodobě usilujeme o zvýšení této hranice....
Praha 15. února 20109 (PROTEXT) - Kolektivní systém ELTMA, který sdružuje a plní povinnosti výrobců a dovozců pneumatik, vítá navýšení minimální hranice sběru použitých pneumatik, a to z momentálních 35% na 65% od 1.1.2020. "Dlouhodobě usilujeme o zvýšení této hranice. Vždyť náš kolektivní systém, díky zastoupeným výrobcům a dovozcům, zvyšuje každoročně úroveň sběru. V roce 2016 dosáhl 71% a v roce 2017 to bylo již 80%. A číslo nadále roste" uvádí Ing. Radim Filák, jednatel neziskové společnosti ELTMA. Nezisková společnost ELTMA zastupuje firmy, které uvádí pneumatiky v ČR na trh a kteří si plní své zákonné povinnosti právě připojením se do kolektivního systému. Pneumatiky se po sběru vytřídí a jsou dále zpracovávány. Najdete je například v površích hřišť a sportovišť, tlumících pásech pod tramvajemi apod. Více informací o zpětném odběru, mapu sběrných míst a kontakty najdete na http://www.eltma.cz. Pojďme společně vytvářet lepší svět. Kontakt: Petra Navrátilová Chief Operations Officer manager@eltma.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.