Nový Range Rover Evoque se představil v Hradci Králové

Datum: 11.02.2019
Hradec Králové 11. února 2019 (PROTEXT) - Nový model Range Rover Evoque, který se poprvé ukázal světu v Londýně 22. listopadu 2018, přijel do Hradce Králové. V reprezentativních prostorách autorizovaného dealera Land Rover společnosti Dekom System s. r. o. byl v pátek 8. února...
Hradec Králové 11. února 2019 (PROTEXT) - Nový model Range Rover Evoque, který se poprvé ukázal světu v Londýně 22. listopadu 2018, přijel do Hradce Králové. V reprezentativních prostorách autorizovaného dealera Land Rover společnosti Dekom System s. r. o. byl v pátek 8. února představen hostům a zástupcům médií. Vedoucí prodeje těchto luxusních vozů Aleš Betlach k uvedení nového Range Rover Evoque dodal: "Hosté byli novým modelem nadšeni. Původní, velmi úspěšný design vozu byl změněn pouze v detailech, ale přibyla celá řada technologických novinek. Jednou z nich je například funkce zobrazení ClearSight Ground View, která doslova umožňuje vidět "skrz" kapotu. V praxi to znamená, že řidič má přehled nejen o prostoru pod a před předními koly vozu, ale také o prostoru kolem předních kol, což je velmi užitečné jak při průjezdu nerovným či zúženým terénem, tak při běžném parkování u obrubníku. Evoque je v tuto chvíli jediný vůz na světě, který touto funkcí disponuje." Osobní přístup ke každému zákazníkovi nabízí společnost DEKOM SYSTEM, odborník na luxusní vozy a autorizovaný dealer značek Jaguar, Land Rover a Volvo ve svém autosalonu v Hradci Králové na adrese Bratří Štefanů 272/37a a v Pardubicích na adrese Hradecká 537. Více informací: www.dekomsystem.cz. Kontakt: Lucie Fiedlerová Marketing & Event, DEKOM SYSTEM T: +420 495 581 636 | M: +420 778 777 203 E: lucie.fiedlerova@dekomsystem.cz DEKOM SYSTEM, Bratří Štefanů 272/37a, 500 03 Hradec Králové ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.