Společnost AUTODIS ESCH/MERSCH se stane distributorem firmy Borgward pro Lucembursko

Datum: 18.07.2018
Stuttgart (Německo) 18. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma AUTODIS ESCH/MERSCH se sídlem v Lucembursku bude prvním distributorem firmy Borgward v Evropě. Německý výrobce automobilů se sídlem ve Stuttgartu to oznámil v úterý. "AUTODIS ESCH/MERSCH je renomovaná společnost,...
Stuttgart (Německo) 18. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma AUTODIS ESCH/MERSCH se sídlem v Lucembursku bude prvním distributorem firmy Borgward v Evropě. Německý výrobce automobilů se sídlem ve Stuttgartu to oznámil v úterý. "AUTODIS ESCH/MERSCH je renomovaná společnost, která na trhu úspěšně působí již několik desítek let. Jsme rádi, že se bude starat o prodeje a služby společnosti Borgward v Lucembursku," řekl Gerald Lautenschläger, výkonný ředitel firmy Borgward Group AG pro Evropu. "Jsme přesvědčeni, že legendární značka Borgward naváže na své dřívější úspěchy. Jsme optimisté a věříme, že se nám podaří úspěšně tuto značku zavést na lucemburský trh," řekl Marc Graas, generální ředitel firmy AUTODIS ESCH/MERSCH. Uvedení vozů značky Borgward na trh v Lucembursku je tak slibným návratem na místní trh, kde tento výrobce automobilů v padesátých letech minulého století úspěšně prodával vozy modelové řady Borgward, Lloyd a Goliath. Firma Graas Group prodává automobily od roku 1926. Společnost AUTODIS ESCH/MERSCH má 127 zaměstnanců, kteří v loňském roce dosáhli celkových tržeb 72 miliónů eur a dodali zhruba 4 500 vozidel. Obrázek si můžete stáhnout na webových stránkách AP Images (http://www.apimages.com) a https://www.presseportal.de/nr/115998/bild Další informace BORGWARD Group AG Kriegsbergstrasse 11 70174 Stuttgart, Německo Marco Dalan Ředitel pro komunikaci Telefon: +49-711-365-101-041 e-mail: marco.dalan@borgward.com http://www.borgward.com Zdroj: BORGWARD Group AG
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.